MISMI Reviews

Kanonskamp 3, 6596AR Milsbeek

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
327 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik was voor het eerst bij Mirjam. We hebben eerst kort kennis gemaakt. Ze stelde me op mijn gemak, waardoor ik volledig heb kunnen genieten van een heerlijke massage. Mirjam is een echte professional. Ik ga zeker vaker terug.
MISMI is een hele fijne salon. Marian heeft veel kennis van wat ze doet en daarnaast zorgt ze voor een heerlijk relaxe sfeer. Na een paar behandelingen voel ik al verschil. Mijn pijntjes zijn een stuk minder of zelfs helemaal weg. Het is elke keer weer heerlijk tot rust komen bij Marian.
Mirjam kijkt naar het probleem, probeert het te behandelen, legt uit wat ze doet. Echt geweldig. Begon ooit met hoofdpijn, waar ik geen last meer van heb. Nu last van iets anders wat ze ook heel goed heeft aangepakt. Super kundige vrouw, echt een aanrader voor iedereen. Of je nu ergens last van hebt of voor de ontspanning. Gewoon een uurtje heerlijk genieten.
De van oorsprong Hamaiasnse Lomi Lomi massage is de meest complete massage die ik ooit gevoeld heb. Intensieve massage voor je spieren worden afgewisseld door heerlijke vloeiende beweging, die je volledig doen ontspannen. Anderhalf uur fantastische beleving, met zorg gedaan door Mirjam. Ik raad iedereen de Lomi Lomi massage aan.
De verschillende methodes die Mirjam biedt zijn een waardevolle aanvulling op beter bewegen, beter leven. De behandelingen zijn heel effectief voor mij. Mirjam straalt rust uit en is zeer professioneel. En haar behandelmethode zou een vaste plek in je leven moeten krijgen. Zeer vakkundig.
1
2
34
46