Miss Attitude

Jonker Fransstraat 112A, 3031AX Rotterdam
4,6
206 reviews
Jonker Fransstraat 112A, 3031AX Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Meet the team

Lisette
Eigenaresse
4.9
49 reviews

Over

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven , maar ik zocht naar iets anders. Ik wilde graag meer met mensen bezig zijn, service verlenen en ik vond , uit eigen ervaring , dat Rotterdam wel een salon verdiende die naast een groot aanbod ( alles op 1 plek ) die service en hygiëne hoog in het vaandel heeft. Daarnaast werken wij nagenoeg dierproefvrij, gebruiken we vegan producten waar het kan en denken we aan het milieu . Ik ben opgeleid tot nagel-en wimperstyliste door onder andere Lash Extend. Ik kijk er naar uit om jullie in de watten te leggen met onze luxe producten en behandelingen .

Portfolio

Cindy
Kapster
4.8
58 reviews

Over

Ik ben Cindy en mag mijzelf door het tegelijkertijd behalen van twee opleidingen zowel allround kapster als schoonheidsspecialiste noemen. Ik heb een passie voor de uiterlijke vakken en vind het geweldig om de verwachtingen van de klant waar te kunnen maken. Daarbij sta ik altijd open voor ideeën en suggesties om tot een mooi eindresultaat te komen, dus deel je wensen en dromen vooral!

Portfolio

Over

Miss Attitude
Jonker Fransstraat 112A
3031AX Rotterdam

Miss Attitude is een high-end beautysalon in het centrum van Rotterdam. Je kunt hier terecht voor uiteenlopende behandelingen zoals wimperextensions, kleur- en knipbehandelingen en acrylnagels.

Eigenaresse Lisette werkt met een team van professionals, waaronder een ervaren kapster en nagelstyliste. Het team heeft een passie voor beauty en zorgt ervoor dat je in de watten gelegd zal worden. Alle behandelingen worden uitgevoerd met dierproefvrije producten.

Vrouwen, mannen en kinderen kunnen hier terecht voor een knipbehandeling. Als je voor een knipbehandeling gaat, overweeg dan ook een kleuring want de keuze is hier enorm! Ontsnap de hectiek en geef je over aan de ultieme me-time van top-tot-teen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
benefit

Schoonheidssalons in de buurt