Moksha Praktijk voor Massage Pedicure en Beauty

Randstad 122-163, Almere
4,6
10 reviews
Randstad 122-163, Almere

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,6
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Diana is zeer gastvrij en deskundig. Na de massage is mijn hoofdpijn weg en zijn mijn spieren weer een stuk minder gespannen. Ze is klantgericht en toont interesse.
De salon onder leiding van Diana is super ze neemt de tijd voor je is zeer vakkundig ze geeft je advies en idd zeer betrokken
Ik kom al enige jaren bij Diana sowieso voor een pedicure behandeling. Sinds vorig jaar ook de mooie gel-lac op mijn teennagels en ook soms wenkbrauwen verven. Er komt steeds meer bij..... Gewoon omdat het zo lekker is om een heerlijke behandeling te ondergaan van een aardige dame.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Diana
Moksha praktijk voor massage, pedicure & beauty

Over

Bij Moksha praktijk voor massage, pedicure & beauty kom je tot rust met een massage, gezichtsbehandeling of pedicure. Ik heb een passie voor innerlijke schoonheid en werk professioneel. Ik neem de tijd voor de behandelingen, zodat jij echt een moment van rust ervaart. Ik ben een beautycoach en geef massages en gezichtsbehandelingen gericht op ontspanning. Een gezichtsbehandeling kan je uitbreiden met het verven van je wenkbrauwen of het harsen van je kin en/of bovenlip. Heren zijn ook welkom voor het harsen van de bovenlijf (armen, borst, buik, rug, schouders). Ook voor een pedicure ben je bij mij aan het juiste adres. Dit geldt voor de algemene pedicurebehandelingen als voor een spa treatment. Je kunt de pedicure eventueel uitbreiden met gellak. Bij mij kan je ook terecht voor diverse massages waaronder een ontspanningsmassage, rug-nek-schoudermassage waarbij het gezicht en hoofd wordt meegenomen of een duomassage. Een afspraak maken kan via https://moksha.mytreatwell.nl of via de facebookpagina

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Moksha Praktijk voor Massage Pedicure en Beauty
Randstad 122-163
Almere

Bij Moksha Praktijk voor Massage Pedicure en Beauty in Almere kom je tot rust met een massage, gezichtsbehandeling of pedicure.

Eigenaresse Diana heeft een passie voor schoonheid en werkt professioneel. Ze neemt de tijd voor de behandelingen zodat jij echt een moment van rust ervaart. Diana is een beautycoach en geeft massages en gezichtsbehandelingen gericht op ontspanning. Breid een gezichtsbehandeling uit met het verven van je wenkbrauwen of het harsen van je bovenlip. Je kunt een pedicure eventueel uitbreiden met gellak. Gellak is een nagellak die 2 tot 3 weken perfect blijft zitten en bovendien je nagels beschermt. Je kunt hier ook terecht voor diverse massages waaronder een duomassage.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt