Reviews

4,7
87 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele fijne behandeling gehad bij Moment4U! Het was voor mij de eerste keer dat ik naar een salon in Den Haag ging en ik vond het een fijne behandeling en daarnaast ook gezellig. Ik ga zeker weer een keer terug.
P Yasmin
14 dagen geleden
Monica is een geweldige prettige en vakkundige vrouw.Zeer prettige ambiance en het resultaat van het harsen zeer goed en absoluut niet pijnlijk. Dank Monica.
Anoniem
één maand geleden
Warm welkom, voelde me meteen thuis. Mooie locatie/inrichting. Fijne gesprekken tijdens de behandeling. Aanrader! Kom graag terug.
Joyce
2 maanden geleden
Leuk
Anoniem
2 maanden geleden
Fantastische zaak. Voel me altijd erg welkom en fijn. Monica heeft verstand van zaken, mijn huid is veel mooier geworden.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Moment4U
Valeriusstraat 88
2517HT Den Haag

De hoofdactiviteit bij Moment4u is waxen maar je kan er ook terecht voor cupping of een ijsmassage. Zowel mannen als vrouwen kunnen binnenlopen en ook mensen met een gevoelige huid zijn hier aan het goede adres. Ze werken met verschillende technieken en methodes en met diverse soorten wax. De keuze van de wax is afhankelijk van de behandelzone en huidtype. Dit maakt de behandelingen ook geschikt voor mensen met diabetes. Vrij parkeren vanaf de Lubeckstraat tot aan de President Kennedylaan en in de zijstraten tot zes uur en na daarna vrij parkeren op de Frederik Hendriklaan.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
09:0019:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt