Adriaan Poirterssingel 39, ‘s-Hertogenbosch
Thuissalon
Morgen open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was weer heerlijk! Helemaal ontspannen naar huis en ben het tot vandaag nog. Tot de volgende keer:-)
Yvette is vriendelijk en zorgzaam. Ik heb een heerlijke voetreflex ontspanningsmassage gehad. Deskundig met de nodige uitleg over de behandeling.
Een gedegen intake! Beginnend met heerlijk voetenbadje. Is al rustgevend. Gevolgd door een fijne en prettige voetreflex behandeling. Mooie achtergrond muziek. Deze behandeling was met rozenolie. Super lekker. Kopje thee en water. Zeer gastvrij. De volgende behandeling is al geboekt. Dank je wel Yvette!
Toon reactie salon...
Yvette laat je snel op je gemak voelen. Ze neemt de tijd. Je krijgt de volledige aandacht. De voetreflex massage was ontspannend. Ik doezelde steeds meer weg. Ik vind Yvette een fijn persoon. Ik zou anderen aanraden om naar haar toe te gaan.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Yvette
5.0
5 reviews

Over

Missie: Wat kom ik veel potentieel tegen dat nog niet tot uiting komt door al die opvattingen die wij er op na houden, die nergens op slaan, en ons stoppen en ziek maken in plaats van ons te laten bloeien! Het is een belangrijke drijfveer om jou te helpen in balans te komen en eigenheid te vinden in je leven. ik weet het inmiddels. Ik ben Therapeut, in Hart en Nieren! Visie: Door naar de mens als een eenheid van lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch functioneren te kijken in plaats van alleen maar naar de symptomen of de klacht kun je bij de (onderliggende) oorzaak uitkomen. De behandeling en het advies kan daardoor op de uniek mens afgestemd worden. Dit alles valt of staat natuurlijk wel met het nemen van de verantwoordelijkheid over je eigen gezondheid. Mijn rol als therapeut is die van adviseur en begeleider in plaats van monteur. Waarden: - Echtheid - Mededogen -Wijsheid -Zachtmoedigheid - Vrijheid

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Eten & Drinken
Gratis drankje

Over

MonKi Voetreflex
Adriaan Poirterssingel 39
‘s-Hertogenbosch

Toe aan meer balans, vitaliteit en ontspanning? Dan ben je bij MonKi Voetreflex in 's-Hertogenbosch aan het juiste adres! Met de keuze uit diverse voetreflexmassages en Reiki zul je hier de salon heerlijk ontspannen weer verlaten!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon bevindt zich dichtbij bushalte 's-Hertogenbosch, Zuiderparkweg met de aankomst op 160 meter en het vertrek op 100 meter afstand.

Het team:
Eigenares Yvette heeft haar praktijk sinds 2018. Ze heeft verschillende certificaten behaald zoals VoetreflexPlus™, Reiki 1, Reiki 2 en Reiki practioner.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Warm, rustig en helend.
  • Gespecialiseerd in: Voetreflexmassage.
  • Merken en producten: Er wordt gewerkt met producten zoals massage olie en etherische olie van Sjankara en de Groene Linde.
  • De extra’s: Yvette staat geregistreerd bij de Reiki Ryoho Foundation als Reiki practioner en is lid van Klachtenportaal Zorg.
  • Goed om te weten: je kunt hier contant of via een betaalverzoek (tikkie) betalen. Pinnen is niet mogelijk.
MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0016:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt