Mooi by Babette

Markt 11, 3961BC Wijk bij Duurstede
5,0
12 reviews
Markt 11, 3961BC Wijk bij Duurstede

Reviews

5,0
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was een perfect verwen momentje, ik heb genoten van de behandeling. Babette heeft een hele fijne en rustige manier van behandelen. De salon straalt een heerlijke luxe uit. Het was mijn eerste ervaring met Decleor en de informatie die ik van Babette heb gehad over het merk en de filosofie achter het merk geeft mij veel vertrouwen.
Susan
6 dagen geleden
Een vriendelijke ontvangst en een liefdevolle behandeling met tijd voor persoonlijke aandacht wat resulteerde in een vervolgafspraak. Ik heb genoten van de behandeling en kijk uit naar oktober.
Sandra
10 dagen geleden
Pieter
12 dagen geleden
Als je op zoek bent naar een kundige en gezellige schoonheidsspecialiste kun je stoppen met zoeken; Mooi by Babette is hét adres! De zaak is leuk ingericht en er hangt een fijne sfeer. De behandeling overtrof mijn verwachtingen en ik ben ook gelijk geslaagd voor mijn dagelijkse gezichtsverzorging. Boek en afspraak en ontdek het zelf :)
Stephanie
één maand geleden
Niets op aan te merken, de salon is heel sfeervol en de behandelingen zijn mij goed bevallen.
Christine
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Mooi by Babette
Markt 11
3961BC Wijk bij Duurstede

Op de gezellige Markt van Wijk bij Duurstede vind je Mooi by Babette. Deze salon biedt een totaalplaatje van behandelingen aan. Eigenaresse Babette is schoonheidsspecialiste en nagelstylist en je kunt dan ook bij haar terecht voor een gezonde huid en mooie nagels. Babette doet er alles aan om jou op je gemak te stellen zodat jij kan genieten van de behandeling. Naast facials en nagels ben je hier ook van harte welkom voor een massage, ontharen en prachtige wimpers en wenkbrauwen. Samen met jou werkt Babette toe naar jouw mooiste versie.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
12:0021:00
Woensdag
09:0019:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
12:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten