MOOI Institute

4,7
286 reviews
Weissenbruchlaan 126, Rotterdam
Vandaag open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,7
286 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De behandelingen zijn oké uitgevoerd. Wat ik het gekke vond was dat er TOTAAL NIET met me gepraat werd! Alsin ze veilde in m’n teen (kan gebeuren hoor snap ik) maar zei gewoon NIKS. Veegde het bloed weg deed er iets op en klaar. Een simpele oeps ik heb je opengeveild is toch niet heel raar?🙈 heb het echt wel gevoeld hoor! Er werd niet gevraagd hoe ik m’n wenkbrauwen wilde, ze begon gewoon en zei aan het einde ja ik heb ze niet te donker gedaan. Oké had ik keus dan?😂 dit vond ik echt niet fijn!
Heerlijk verwenmomentje
Ik vind MOOI een heel fijne salon. Ik woon niet in de buurt, maar vind het meer dan de moeite waard om een stuk te fietsen. De medewerkers zijn heel vriendelijk en erg vrolijk. De kwaliteit van de pedicure is geweldig.
Toon reactie salon...
Mijn 1e keer in de salon,de salon ziet er mooi uit. Shaheda en Agnes zijn erg vriendelijk, ze hebben mij goed advies gegeven en daar de tijd voor genomen. Agnes heeft duidelijk veel ervaring en gaat secuur te werk en is bovendien erg gezellig om mee te kletsen. Ik kom zeker terug
Toon reactie salon...
Hele goede behandelingen en vriendelijke mensen, alleen maar goede ervaringen!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Zeliha
Schoonheidsspecialist i.o.
4.7
19 reviews

Over

Zeliha is een jong en gedreven schoonheidsspecialiste met een passie voor beauty. Ze gaat tot het uiterste en zal de mooiste en gewenste resultaat opleveren. Daarnaast is Zeliha een zeer ervaren nagelstyliste.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen
Shaheda
Schoonheidspecialist/ PMU artist
5.0
108 reviews

Over

Met veel passie en kennis werk ik in mijn salon, om u met een gerust gevoel in mijn stoel te behandelen. Als huid- en beautyspecialist werk ik aan huidverbetering, laser ontharing en permanente make-up. Door de jaren ervaring weet ik hoe om te gaan met een ieder huidskleur en huidtype. MOOI Institute is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Binnen mijn team werken PMU artiesten, huidtherapeuten, visagisten, schoonheidsspecialisten, pedicure en nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Shaheda

Ervaren12
Deskundig12
Professioneel11
Getalenteerd10
Agnes
Nagelstyliste en pedicure
4.9
57 reviews

Over

Agnes is een zeer ervaren top nagelstyliste en pedicure. Agnes levert haar werkt vakkundig, professioneel en zorgt nog eens voor een prettige sfeer.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Agnes

Vakkundig5
Q
Quinty

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen
A
Anna

Behandelingen

Nagels
Beyza
Huidtherapeut
4.3
9 reviews

Over

Balou is een jong, gedreven en enthousiaste nagelstyliste en pedicure. Door deze ervaring heeft ze de afgelopen jaren vele vrouwen geholpen.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen
M
Magda

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Over

MOOI Institute
Weissenbruchlaan 126
Rotterdam

MOOI Institute is een schoonheidssalon gevestigd in Rotterdam. Hier kan je terecht voor alles wat met schoonheid te maken heeft. De eigenaresse Shahede is een gediplomeerd en ervaren schoonheidsspecialist met ruime ervaring op gebied van huidverzorging en permanente make up.

Heb je geen zin om elke ochtend uren voor de spiegel te staan om je make-up aan te brengen, maar wil je er toch verzorgd uitzien? Dan ben je bij MOOI Institute op het juiste adres. Deze beautysalon is gespecialiseerd in permanent make-up met een natuurlijke uitstraling. Geniet maandenlang van mooie volle wenkbrauwen, eyeliner en volle gepigmenteerde lippen. Daarnaast blijft ze zich continu bijscholen om zo op de hoogte van de nieuwste producten en technieken te blijven. Haar doel is dat de klanten tevreden zijn. Bij MOOI Institute krijgt je niet alleen een kwalitatief hoogstaande behandeling maar ook totale ontspanning waardoor je opgeladen het pand verlaat.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt