MOOI Institute

4,8
104 reviews
Weissenbruchlaan 126, Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,8
104 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Enorm goed geholpen! Wat een top salon!!! Wij komen zeker een keer terug!
Heerlijke salon. Vriendelijke bediening en gezeligge sfeer. Ik kom zeker terug
Iedereen is heel vriendelijk en het salon is gezellig. De gelnagels zijn ok maar hebben enkele kleine foutjes. Niet overal mooi glad en de gel soms te dik en te ver voorbij mijn nagel.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Fatima

Behandelingen

Haar
Dorine
Huidtherapeut

Over

Dorine is een zeer ervaren huidtherapeut met jarenlange ervaring en specialisaties in oedeemtherapie, littekenzorg, bindweefselmassage en huidverbetering kent zij de grillen van de huid. Door deze ervaring heeft ze de afgelopen jaren vele vrouwen geholpen naar een betere huid.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Bridget
Allround Kapster
4.5
8 reviews

Over

Brighet bezit alle moderne knip-en kleurtechnieken. Ze is duidelijk een getalenteerd allround kapster en geniet van het contact met de klanten. Ze hoopt iedere dag weer dat alle klanten met een gelukkig gevoel naar huis gaan.

Behandelingen

Haar
Shaheda
Schoonheidspecialist/ PMU artist
5.0
64 reviews

Over

Met veel passie en kennis werk ik in mijn salon, om u met een gerust gevoel in mijn stoel te behandelen. Als huid- en beautyspecialist werk ik aan huidverbetering, laser ontharing en permanente make-up. Door de jaren ervaring weet ik hoe om te gaan met een ieder huidskleur en huidtype. MOOI Institute is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, PMU artiesten, visagisten, schoonheidsspecialisten, pedicure en nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Shaheda

Getalenteerd8
Deskundig7
Professioneel7
Ervaren7
Zeliha
Schoonheidsspecialist i.o.

Over

Zeliha is een jong en gedreven schoonheidsspecialiste met een passie voor beauty. Ze gaat tot het uiterste en zal de mooiste en gewenste resultaat opleveren. Daarnaast is Zeliha een ervaren nagelstyliste.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen
Agnes
Nagelstyliste en pedicure

Over

Agnes is een zeer ervaren top nagelstyliste en pedicure. Agnes levert haar werkt vakkundig, professioneel en zorgt nog eens voor een prettige sfeer.

Behandelingen

Nagels

Over

MOOI Institute
Weissenbruchlaan 126
Rotterdam

MOOI Institute is een schoonheidssalon gevestigd in Rotterdam. Hier kan je terecht voor alles wat met schoonheid te maken heeft. De eigenaresse Shahede is een gediplomeerd en ervaren schoonheidsspecialist met ruime ervaring op gebied van huidverzorging en permanente make up.

Heb je geen zin om elke ochtend uren voor de spiegel te staan om je make-up aan te brengen, maar wil je er toch verzorgd uitzien? Dan ben je bij MOOI Institute op het juiste adres. Deze beautysalon is gespecialiseerd in permanent make-up met een natuurlijke uitstraling. Geniet maandenlang van mooie volle wenkbrauwen, eyeliner en volle gepigmenteerde lippen. Daarnaast blijft ze zich continu bijscholen om zo op de hoogte van de nieuwste producten en technieken te blijven. Haar doel is dat de klanten tevreden zijn. Bij MOOI Institute krijgt je niet alleen een kwalitatief hoogstaande behandeling maar ook totale ontspanning waardoor je opgeladen het pand verlaat.

MaMaandag
09:0022:30
DiDinsdag
09:0022:30
WoWoensdag
09:0022:30
DoDonderdag
09:0022:30
VrVrijdag
09:0022:30
ZaZaterdag
09:0022:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt