Reviews

4,8
98 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Zeer vriendelijke en persoonlijke behandeling. Altijd prettig om bij Mooi Jezelf te komen. Heerlijk een uurtje ontspanning.
Corrie
8 uur geleden
Jenny geeft erg goed uitleg over de huid en welk huidtype je hebt. Ze is ontzettend vriendelijk en neemt ruim de tijd voor de behandeling. Een aanrader!
Kristel
3 dagen geleden
Lia
4 dagen geleden
Geweldig! Van Jenny zelf en de salon stralen zo veel frisheid en rust uit, dat ik me daar graag laat verwennen. En dan de massage........die kan niet lang genoeg zijn! Trouwens...zij verdiept zich niet alleen in je huid maar ook in de mens die er bij hoort. Ze is attent bij leuke en minder leuke gebeurtenissen. Jenny...een dikke tien
Aggie
4 dagen geleden
Toon reactie van salons...
De behandeling bij mooi jezelf was in elk opzicht heerlijk en relaxt. Ik heb ervan genoten.
Liesbeth
6 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Mooi Jezelf
Saffierstraat 176
2403XZ Alphen aan den Rijn

Bij Mooi Jezelf kan je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Uiteenlopend van behandelingen gericht op huidverzorging en ontspanning tot daadwerkelijk huidverbeterende behandelingen. Jenny laat je huid er jonger uitzien. Of je krijgt een mooie, gladde en stralende huid. Ze werkt met microdermabrasie, fruitzuurpeelings en SEYO TDA (voor de huidverjonging en –verbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt). De salon is aangesloten bij Beauty by Experts en bij de beroepsvereniging Anbos.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt