Reviews

4,9
22 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Sarah Van mourik
11 dagen geleden
corine hensen
4 maanden geleden
Wat een fijne meid is die Monique. Ik voelde me hier gelijk op mijn gemak. Tijdens de massage kwamen er al wat blokkades in mijn lijf naar voren en Monique neemt hier alle tijd voor. Voor de vervolgafspraak was zij ook bereid om aan mijn wens van een behandeling van 1 1/2 uur te gemoed te komen. Het gaat een behandeling worden waarin ze zowel met het lichamelijke als het geestelijke aspect aan de slag gaat. Eindelijk iemand waar ik zeker vaker terug ga komen. Kreeg van haar ook nog een kaartje met een kortingscode van Treatwell mee met korting voor de volgende behadeling.
Mo Kit
7 maanden geleden
Je voelt je direct welkom bij Monique. De warmte komt je tegemoet. Monique is een vakkundige vrouw die je op je gemak stelt en die ook echt naar je luistert. Zeker een aanraden, ik kom hier graag terug.
Anoniem
één jaar geleden
Een heerlijke ontspannen scrub, peeling en massage gehad. Er wordt echt tijd genomen voor de behandeling, zodat je er iedere minuut van kunt genieten. Het gevoel dat de behandeling van begin tot eind met kennis, aandacht, juiste technieken en materialen plaats vindt. Door de rust tijdens de behandeling kun je heerlijk ontspannen en genieten van waar je voor komt. Ik kan het iedereen aanraden om bij deze salon een behandeling uit te kiezen.
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Move Closer
Oosterstraat 53
2921XD Krimpen aan den IJssel

Monique van Move Closer aan de Oosterstraat in Krimpen aan den IJssel werkt vanuit holistisch oogpunt. Dit houdt in dat ze ervan uitgaat dat geest en lichaam met elkaar verbonden zijn. Ze wil er met meditatietrainingen, reikibehandelingen en massages voor zorgen dat je de rust en balans in jezelf terugvindt. Zelf heeft ze ervaren hoe belangrijk het is om naar je lichaam te leren luisteren en dit wil ze graag overdragen aan anderen.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt