Reviews

4,9
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ga vaker naar Monique, hoewel het nu door omstandigheden prive even geleden was. Hele fijne vrouw, die meedenkt met wat je nodig hebt. Er niet staat om geld te incasseren alleen. Maar die uitstraalt een passie te hebben voor emotionele en geestelijke gezondheid. Ik, werkend in gezondheidszorg, altijd een beetje sceptisch over de ' zweverige' dingen in het leven. Maar Monique maakt alles bespreekbaar, zweverig, down to earth, wat je maar nodig hebt of je prettig bij voelt.
Janet
4 maanden geleden
Ik ben al 3-4 jaar vaste klant bij Monique. Ze geeft heerlijke massages! Ik hoef niets te zeggen, ze voelt precies waar de spanning zit. Zachte massage of een flinke massage, dan kan zij allemaal! Ik heb verschillende masseurs gehad maar ik hief geen andere :) ik bevel Move Closer voor 100%
Isabelle
4 maanden geleden
Sarah
6 maanden geleden
corine
10 maanden geleden
Wat een fijne meid is die Monique. Ik voelde me hier gelijk op mijn gemak. Tijdens de massage kwamen er al wat blokkades in mijn lijf naar voren en Monique neemt hier alle tijd voor. Voor de vervolgafspraak was zij ook bereid om aan mijn wens van een behandeling van 1 1/2 uur te gemoed te komen. Het gaat een behandeling worden waarin ze zowel met het lichamelijke als het geestelijke aspect aan de slag gaat. Eindelijk iemand waar ik zeker vaker terug ga komen. Kreeg van haar ook nog een kaartje met een kortingscode van Treatwell mee met korting voor de volgende behadeling.
Mo
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Move Closer
Oosterstraat 53
2921XD Krimpen aan den IJssel

Monique van Move Closer aan de Oosterstraat in Krimpen aan den IJssel werkt vanuit holistisch oogpunt. Dit houdt in dat ze ervan uitgaat dat geest en lichaam met elkaar verbonden zijn. Ze wil er met meditatietrainingen, reikibehandelingen en massages voor zorgen dat je de rust en balans in jezelf terugvindt. Zelf heeft ze ervaren hoe belangrijk het is om naar je lichaam te leren luisteren en dit wil ze graag overdragen aan anderen.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt