Mr. Adam

Valckenierstraat 1 souterrain , 1018XB Amsterdam
5,0
108 reviews
Valckenierstraat 1 souterrain , 1018XB Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
108 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Great experience and good treatments! Charissa was very kind and explained all the steps prior starting - she also gave great advice and her expertise on how to take better daily care of the skin.
Anoniem
2 dagen geleden
Op een zonnige zaterdag had ik een fijne gezichtsbehandeling (met lichte peeling) door Charissa. De communicatie is fijn: ze legt bij elke stap uit wat ze doet, analyseert je huid en geeft advies over hoe die zo optimaal mogelijk te houden. We hadden een leuk gesprek. Na afloop bood ze verschillende producten aan om aan te schaffen, daar heb ik voor bedankt. Ik kom zeker terug voor een volgende behandeling!
Anoniem
3 dagen geleden
Charissa is very kind, with a calm and open demeanor. True and good hearted effort, the treatment is great together with honest advice about do's and dont's.
Ryan
8 dagen geleden
Great atmosphere to melt away stress.
Mo
8 dagen geleden
Absolutely fantastic- highly recommend.
Frank
9 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Mr. Adam
Valckenierstraat 1 souterrain
1018XB Amsterdam

DE schoonheidssalon in Amsterdam alleen voor mannen. Meet Mr. Adam in de Weesperbuurt in Amsterdam. Zij weet alles over huidverzorging voor mannen. De huid van een man is anders dan van een vrouw en kan door het regelmatig scheren gemakkelijk irriteren en uitdrogen. Vanuit een verborgen salon in het hart van Amsterdam werkt zij samen met jou aan het verbeteren van je huid. Mr. Adam staat voor uiterlijke verzorging gericht op de wensen van de man. Na een huidanalyse zal Mr. Adam de juiste behandeling en huidverzorging aanbevelen om je huid zichtbaar en voor langere termijn te verbeteren – Mr. Adam is your best friend in skincare! Let op: Als je voor Mr. Adam’s geheime hang-out staat, vergeet dan niet om 3x te kloppen.

Let op: de salon behandelt enkel mannen.
Please note: all treatments are for men only.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
10:0020:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt