Mrs. Highbrow - Oude Leliestraat

Oude Leliestraat 10, 1015AW Amsterdam
4,8
70 reviews
Oude Leliestraat 10, 1015AW Amsterdam

Reviews

4,8
70 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Goede lash lift behandeling. Wel vervelend om te horen dat je hier na 4 behandelingen de lash lift volledig uit moet laten groeien om je wimpers rust te geven. Dat heb ik namelijk nooit eerder gehoord in al die jaren dat ik op verschillende andere plekken LVL heb laten zetten. Misschien is het een idee om hier ook Lash Botox te introduceren om de wimpers te versterken?
Anoniem
3 dagen geleden
Romy
18 dagen geleden
Wonderful place & they really take the time to give you the right shape for you.
Adrienne
18 dagen geleden
Alles was duidelijk en goed uitgelegd. Het resultaat was minder dan in had verwacht... jammer. Had eigenlijk verwacht dat ik hetzelfde resultaat zou krijgen als wat ik met m’n wimper kruller krijg, maar het is niet heel veel. Wat ik jammer vind, is dat de rechterkant minder is als de ander. Daar valt nu niet veel meer aan te doen dus
Thirza Smolders
20 dagen geleden
Ontvangst was iets wat chaotisch doordat de hostess weg moest en druk door de zaak liep om de laatste dingen te regelen. De hostess bood hiervoor haar excuses aan, maar het geeft geen relaxte sfeer. Via treatwell had ik een medewerker voor de behandeling uitgekozen, maar deze medewerker was niet aanwezig. Ik heb hierover geen feedback gekregen en zou dat wel op prijs stellen. Het lijkt nu alsof het niet uitmaakt of je wel of geen voorkeur op geeft. De medewerkers die mij nu behandeld hebben, hebben prima werk afgeleverd. Mijn wenkbrauwen zijn heel netjes in model gebracht. Ze zijn wel iets dunner dan ik had gehoopt. Voor de volgende keer bespreken of het mogelijk is om ze iets dikker te houden. Ook de lash lift is goed uitgevoerd en ben ik heel blij mee.
Laura
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Mrs. Highbrow - Oude Leliestraat
Oude Leliestraat 10
1015AW Amsterdam

Mrs. Highbrow, in the Oude Leliestraat, is a brow bar located in the old city center of Amsterdam. This salon is specified only in browstyling. The treatments you can choose from are threading, very mild waxing, a color boost or brow make-up. The stylists focus on finding the perfect shape for your face and make you feel, not necessarily trendy, but gorgeous. At Mrs. Highbrow the stylists aim to enhance your inner strength. After all, your brows reflect your personality. With your confindence boosted you’ll leave the salon a different person than when you came in.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:3018:30
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt