Muriël Reineman Holistische Massage

4,7
46 reviews
Tuinweg 29, Meppel, 7944AB

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,7
46 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was vanaf de start een warm welkom en je voelt meteen de rust wanneer je binnenkomt. De massage was heerlijk en had echt het idee dat ik alles bij haar kwijt kon. Mooie manier om beter naar je lichaam te leren luisteren en tegelijk écht te kunnen ontspannen. Ga ik zeker vaker doen!
Bij Muriel heb ik gekozen voor een holistische massage. Bijzonder wat er los kan komen tijdens de behandeling. En bovenal, een heerlijke massage gehad. Echt een aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Muriël
4.9
15 reviews

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Muriël Reineman Holistische Massage
Tuinweg 29
7944AB Meppel

Ben je op zoek naar ontspanning en balans? Dan kun je terecht bij Muriël Reineman Holistische Massage in Meppel. Gun jezelf wat tijd voor jezelf, om te voelen hoe het nu eigenlijk met je gaat. Muriël is gediplomeerd Holos Massagetherapeut en werkt vanuit de holistische visie die uitgaat van de eenheid van lichaam en geest. Haar massages zijn vol aandacht en in rustig tempo, zodat je de tijd hebt op te merken wat je lichaam aangeeft. Mindfulness voor je welzijn noemt ze het. Je kunt bij haar terecht voor ontspanningsmassages en massagetherapie. Dat laatste kan (afhankelijk van je aanvullende pakket) vergoed worden door je zorgverzekeraar.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3017:45
WoWoensdag
09:3017:45
DoDonderdag
09:3017:45
VrVrijdag
09:3017:45
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt