Reviews

4,6
15 reviews
Anoniem
5 maanden geleden
Jeanette
10 maanden geleden
Prettige, rustige benadering en een fijne, ontspannende massage van anderhalf uur. Mooie muziek van een door Muriel zelf samengestelde playlist, in mijn geval pianomuziek.
Hetty
één jaar geleden
Ik heb de massage als zeer prettig ervaren. Omdat ik nog niet echt bekend was met een holistische massage, nam Muriel de tijd om uit te leggen hoe ze werkt. De ruimte is een erg fijne plek en de massage was erg fijn! Zeker een aanrader!
Mandy
één jaar geleden
Muriel was wonderful. Never have I enjoyed a massage as much as this one. She is slow, quiet, and listens to you and your body. Will definitely be returning.
Kayla
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Muriël Reineman Holistische Massage
Emmalaan 30
3581HV Utrecht

Ben je op zoek naar ontspanning en balans? Tijd voor jezelf, om te voelen hoe het nu eigenlijk met je gaat? Dan kun je terecht bij Holistische massage - Muriël Reineman bij het Wilhelminapark in Utrecht. Muriël werkt vanuit de holistische visie die uitgaat van de eenheid van lichaam en geest. Haar massages zijn vol aandacht en in rustig tempo. Zodat je de tijd hebt op te merken wat je lichaam aangeeft. Mindfulness voor je welzijn, noemt ze het. Muriël is gediplomeerd Holos-masseur en massagetherapeut in opleiding. Je kunt bij haar terecht voor diverse massages zoals bijvoorbeeld een holistische massage, ontspannings- of voetreflexmassage.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:1521:00
Donderdag
10:1521:00
Vrijdag
10:1517:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt