Reviews

4,4
179 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik had een manicure en een luxe pedicure met nagellak op me vingers en gellac op me tenen. Heb hiervoor in totaal 100 euro betaald. De manicure en pedicure stelde niks voor, er werd mij verteld dat mijn handen heel zacht zouden worden, dit was niet het geval. Van mijn voeten vond ik het ergste, dat had ik thuis zelf kunnen doen, mijn voeten waren nog heel stroef, veel velletjes en er was helemaal niks luxe aan, mijn voeten zagen na de behandeling nog steeds hetzelfde uit, alleen met een kleurtje op de nagels. Er was haast niets van weg geschuurd. En de nagellak was heel slordig gezet. Al met al vond ik dit heel erg zonde van mijn geld en zal ik hier nooit meer terug komen.
Anoniem
2 maanden geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Geweldig lieve vrouw. Doet haar werk erg goed. Heel goed geholpen en tips gekregen
Eva Souisa
2 maanden geleden
Fantastic...fast, professional,friendly and extremely well priced....couldn't ask for more....
Jasmine Brandhof-Bentami
2 maanden geleden
Zeer fijn en profi geholpen. Fijne behandeling, sfeer goed en heerlijk ontspannen. Ik zou verder afraden om de klant een kwartier te laten liggen terwijl een masker intrekt. Doe dan bv een handmassage?
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

MV Beautysalon
Voetboogstraat 16H
1012XL Amsterdam

Eigenaresse Mini heeft een team samengesteld van toegewijde en gekwalificeerde schoonheidsspecialisten. Ze zijn gecertificeerd en blijven up to date met de laatste ontwikkelingen. Ze zijn en vriendelijk en hebben een "down to earth"-benadering van schoonheidsbehandelingen. Zowel vrouwen als mannen zijn welkom in de moderne en rustige salon en ze zijn aangesloten bij ANBOS.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt