My Beauty Bar by Milly Reviews

Katoenstraat 48, Geldrop

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
25 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wat een verwennerij. Milly is een spontane, hartelijke en gezellige vrouw en bovendien heel vakkundig. Ik heb al vaak mijn wenkbrauwen ‘laten doen’ maar nog nooit met zoveel aandacht en betrokkenheid. Ze legt uit wat ze doet en waarom en na een uurtje ging ik blij verrast én met mooi gevormde en gekleurde wenkbrauwen, weer naar huis. Dikke aanrader! Mijn volgende afspraak staat al weer gepland!
Absoluut een aanrader! Milly is heel vriendelijk, rustig en vakbekwaam. En ook nog is gezellig. Ze heeft echt wel verstand van zaken en neemt ook de tijd om uit te leggen hoe ze te werk gaat. Ik kom zeker terug!
Milly is een gezellige vrouw die er een leuke behandeling van heeft gemaakt! Ze legt alles wat ze doet goed uit. Helemaal blij de salon uit gelopen. Voorlopig hoef ik door de wimperlifting en wenkbrauwbehandeling geen make up meer op
Superblij met mijn henna brows! Milly is heel goed in haar werk & bovendien mega gezellig! Ik zal zeker vaker terugkomen
Ben inmiddels drie keer bij Milly geweest voor mijn wenkbrauwen. Ik ga nooit meer ergens anders heen! Ze heeft passie voor haar vak, is gezellig en eerlijk. Ik zie het echt als een ‘zen’ momentje!