N Hair Kapperstudio

Weimansweg 81, 3075MK Rotterdam
4,9
34 reviews
Weimansweg 81, 3075MK Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,9
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mijn bezoek bij Natalia was fantastisch! Zij heeft eerst mijn haren gewassen en volledig gedroogd. Daarna is zij begonnen met het zetten van de Keratine. Zij gaf al aan dat dit zeer aan de ogen kon doen en gaf vast doekjes voor mijn ogen. Ook maakte ze de stoel wat comfortabeler,want ik zou nog wel even zitten. Ze voorzag me gedurende de behandeling van koffie en water, en we konden goed kletsen samen. Het was gezellig en ongedwongen. Nu, twee maanden na dato is mijn haar nog steeds dik, glanzend en stijl! Ik ben zo ontzettend blij! Ik kan ook met 100% zekerheid zeggen dat ik weer terugkom wanneer de krullen zich weer laten zien. De behandeling duurde bij mij langer dan de bedoeling was; ik heb veel haar en dik haar, en daarnaast was het ook redelijk dood (er moest een goede 8cm van af, maar na de behandeling was dit niet meer nodig!). Het stijlen van de keratine duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid en dat bleek ook zo: in plaats van de geplande 3 uur heb ik bijna 5 uur bij Natalia gezeten. Ik ging er van uit dat ik wat extra bij zou moeten betalen omdat het zo lang duurde en ze meer keratine nodig had dan normaal en dit was inderdaad het geval. Ik had verwacht dat ik bijna het dubbele bedrag zou moeten betalen, maar Natalia vroeg mij slechts tien euro extra voor het extra materiaal: de tijd maakte niet uit want ze wou het graag goed doen. Ik kom zeker terug!
Alexandra
19 dagen geleden
Tanya
2 maanden geleden
Heerlijke ontspannen behandeling en je krijgt echt alle tijd en aandacht dat je nodig hebt. Tot nu toe super glad en steil, mag het nog niet wassen. Hoe het na mijn wasbeurt zal worden weet ik nog niet, maar zoals het er op nu lijkt en voelt zal dat zeker wel goed gaan komen.
Mariska
2 maanden geleden
Prima geknipt, vriendelijk personeel
A.
3 maanden geleden
Heel tevreden met mijn nieuwe kapsel. Natalia is ontzettend vriendelijk en professioneel. Ze steekt veel tijd in de behandeling om je helemaal tevreden de deur uit te laten gaan.
Joyce Bakker
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

N Hair Kapperstudio
Weimansweg 81
3075MK Rotterdam

N Hair Kapperstudio vind je in de Rotterdamse wijk Tuindorp Vreewijk. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen hier terecht voor een nieuw kapsel. Het team heeft al jarenlange ervaring in het kappersvak en ze knippen, föhnen en stylen je haar hier met alle liefde in een nieuw model. Je haar is in handen van de allround masterkappers, die er ook graag op toezien dat je bezoek aan de kapsalon een aangename belevenis wordt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt