Reviews

4,7
8 reviews
Je kan hier niet pinnen, maar de gastvrouw was zo servicegericht om me het geld over te laten maken omdat ik dat niet goed had gelezen. De massage was heel stevig en ik voelde me onmiddellijk beter daarna.
Jauke
9 maanden geleden
Op maat gemaakt, heel fijn!
Anoniem
10 maanden geleden
Annechien de masseuse kan heerlijk masseren! Ze is een rustig persoon die goed naar je wensen luistert. Ik zat wat vast in mijn nek en schouders. Ze heeft het helemaal losgemasseerd. Ik kan nu weer vrijelijk bewegen. De ambiance was prettig. Ik kom zeker een keer terug voor een volgende behandeling!
Rosalinde
10 maanden geleden
co
één jaar geleden
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

N-Joy Massage en Coaching
Groen van Prinstererstraat 13
3762TS Soest

Wil jij even lekker tot rust komen en je spieren goed los laten maken? Bij N-Joy Massage en Coaching kun je genieten van heerlijke massages en behandelingen. Holistisch coach Annechien laat je graag wegdromen bij een goede massage. Je kunt onder andere kiezen voor een ontspannings-, hot stone- of stoelmassage. Ook geeft Annechien pakkingen en Indiase hoofdmassages. De massages werken vaak lang door en hebben een positief effect op de algehele gezondheid. Stress kan worden omgezet in ontspanning. Je krijgt meer rust in je dagelijks leven. Het mooiste aan haar werk vindt ze wanneer ze jou met lichtjes in je ogen en een ontspannen houding de salon ziet verlaten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0017:30
Woensdag
10:0017:30
Donderdag
10:0014:30
Vrijdag
10:0017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt