Nagels van Louise

5,0
235 reviews
Bekkerstraat 47, Utrecht, 3572SC
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
235 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kom al sinds 2001 bij Louise of te wel al ruim 19 jaar. Nagels van Louise bevalt nog steeds, dus geen reden om dit te veranderen. Louise is zeer gastvrij, je voelt je gelijk op je gemak. De koffie staat altijd klaar en er is altijd tijd voor een gezellig praatje. Ik zou iedere vrouw de Nagels van Louise aanraden, niets is gek voor Louise. Louise verdient een dikke 10!!! Nagels van Louise is wat mij betreft echte aanrader!! Carin Versteeg
Zoals iedere keer weer is een behandeling bij Louise een feestje. Net even dat beetje meer aandacht, de speciaal voor mij aangeschafte weekmaker om de gellak makkelijker te verwijderen, het altijd fantastische eindresultaat en het gezellige praatje pot maakt dat ik er al vele jaren met genoegen kom. Kortom een gezellig uurtje eens in de 4 weken waar ik altijd naar uitkijk! Topper!!!
Toon reactie salon...
Geweldige, gastvrije vakvrouw! Heeft zeker nu in Coronatijd de hygiëne prima op orde. Hoop nog lang klant te kunnen zijn! Ga zo door 👍👍
Toon reactie salon...
Wat een fijne ervaring! Louise weet precies wat ze doet en is daarnaast ook nog eens erg gezellig. Ik ben erg blij met het eindresultaat.
Toon reactie salon...
Ik heb wederom prachtige nagels.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Louise
Voor mooie verzorgde nagels , bij Nagels van Louise
5.0
142 reviews

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Over

Nagels van Louise
Bekkerstraat 47
3572SC Utrecht

Bij Nagels van Louise aan de Bekkerstraat in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een prachtig paar verzorgde nagels. In deze gezellige nagelsalon verwelkomt Louise je graag met een heerlijk kopje thee of koffie en een gezellig praatje. Ze is gespecialiseerd in het zetten van gel- en acrylnagels. Ook heb je enorm veel keus in gellak, er liggen wel meer dan 300 kleuren voor je klaar! Louise volgt alle nageltrends, daarom kun je hier niet alleen terecht voor glanzende gellak, maar ook mat of chrome.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Nagelstudio's in de buurt