Nagelsalon Woerden

Hoge Rijndijk 3, Woerden
5,0
5 reviews
Hoge Rijndijk 3, Woerden

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wanneer je lekker jezelf uitgebreid wilt laten verwennen dan kan je het beste naar Nagelsalon Woerden gaan! Je wordt daar zeer warm ontvangen door Brit. Bij binnenkomst merkte ik al gelijk op dat het er heel netjes en mooi aangekleed uit zag. Ook neemt zij de hygiëne regels goed in acht. Bij zowel het harsen van mijn bovenlip als het harsen en verven van mijn wenkbrauwen nam zij met veel precisie de tijd om tot een heel mooi eindresultaat te komen. Echt een aanrader om vaker naartoe te gaan!
Ik heb bij Nagelsalon Woerden mijn wenkbrauwen laten harsen en mijn make-up laten doen. Brit doet het heel nauwkeurig en neemt de tijd. Erg blij met het resultaat en de vriendelijkheid maakte dit een hele leuke maar ook een fijne belevin. Aanrader dus !
Wat ontzettend warm ontvangen. Een prachtige knusse en frisse salon en corona maatregelen worden gelukkig uitstekend gehandhaafd. Deze dame heeft verstand van zaken wat ik erg prettig vind. Geen vraag was te gek. Het zetten van de Gellak ging erg vlot en ik kreeg nog een manicure en massage toe, wat een luxe! Ik heb gelijk een vervolgafspraak gemaakt. Ik ben zeer tevreden over deze nagelsalon.
Wat een super fijne salon. Fijn personeel en super mooie nagels heeft ze gezet. De sfeer was top. Ziet er super uit en mijn. Angels zijn prachtig
Toon reactie salon...
Fijne salon met veel persoonlijke aandacht.
Toon reactie salon...

Ontmoet het team

B
Brit

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Nagelsalon Woerden
Hoge Rijndijk 3
Woerden

Bij Nagelsalon Woerden ga je langs voor gel of acrylnagels, manicure, harsen of make-up treatments. Uiteraard is een combinatie van treatments ook mogelijk.

Eigenaresse Brit heeft al meer dan 7 jaar ervaring en streeft naar perfectie.

Ervaar de vakmanschap en service die je hier wordt geboden. Ze kijkt naar wat het beste bij jou en jouw wensen aansluit. Kortom: je kunt bij de salon zorgeloos genieten.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
08:3018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt