Reviews

3,6
54 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Twee keer naar deze studio geweest omdat mijn eigen nagelstylist op vakantie is. De nagels worden snel gezet maar de nagels zijn niet gelijk aan elkaar (qua breedte en vorm). Daarnaast is de sfeer in de studio niet goed. Ongezellig zelfs en het personeel praat in een andere taal met elkaar, dat geeft niet zo'n prettig gevoel als klant. Daarbij komt dat er overal stof van de nagels op de grond ligt. Niet erg hygiënisch dus.
Anoniem
4 dagen geleden
Esther
één maand geleden
Professional and welcoming
Norah
één maand geleden
Heb ondanks dat ik een afspraak had een half uur moeten wachten. Niet tof.
Ingrid
één maand geleden
Een salon waar het sterk ruikt naar aceton. De ontvangst is niet vriendelijk, mogelijk door gebrek aan NL taal. Kreeg wel een kopje oploskoffie. In eerste instantie leek het goed te gaan. De behandeling deed wel erg pijn, maar als ik dat aangaf, werd dat vriendelijk weggelachen. Resultaat leek goed, ruim olie op de tenen. Thuis ontdekte ik aan 3 tenen sterk bloedende nagelriemen. Ookwarende teennagels op sommige punte heel dun en braken af. Mijn klacht werd niet serieus genomen. Ik voel me noet gehoord en ben meer dan ontevreden. Ben bang voor een infectie en vraag me af of er wel voldoende aan infectie preventie word gedaan. Als er bij mij tot bloedens toe wordt geslepen, wie garandeert mij dat het niet bij mijn voorganger is gebeurd. Toen ik dit besprak met de eigenaar (bezocht opnieuw de salon omdat er telefonisch niets met mijn klacht werd gedaan) zei hij 'moet je maar naar de huisarts prikje halen'. U begrijpt het ik ben woest! Een behandeling van 40,- niet alleen weggegooid geld, maar ook met slordige pijnlijke voeten de vakantie in. Begrijp treatwell ook niet. Heb ook met deze organisatie gebeld. Konden hier niets aan doen, zijn boekingskosten bureau. Heen enkele controle op kwaliteit. Jammer, voor mij nooit weer treatwell of Nagelstudio NN
Ellen
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Nagelstudio NN
Koningstraat 44
6811DH Arnhem

Eigenaresse Ngoc komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft de nagelstyliste opleiding NOS PROFESSIONAL afgerond. Haar salon Nagelstudio NN zit op de Koningstraat in Arnhem. Haar werk is professioneel en goed en je weet zeker dat je mooie en verzorgde nagels weer naar buiten stapt.

Maandag
09:3018:30
Dinsdag
09:3018:30
Woensdag
09:3018:30
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:30
Zaterdag
09:3017:30
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt