Nagelstyliste Eef

Pieter Breughelstraat 13, Dongen, 5102DZ

Sorry, Nagelstyliste Eef is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Nailz-ID

415 reviews
Schoolstraat 1, Sprang-Capelle

Beauty Room Cher

144 reviews
Houtelaar 52, 5121SG Rijen

La Bella Perla

336 reviews
Hoge Akker 46, Den Hout

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,6
62 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Eveline weet er altijd weer iets moois van te maken! Ze is creatief, waardoor mijn nagels altijd kleine kunstwerkjes zijn. Bovendien is het ook een gezellige klets. De tijd vliegt om.
Eef gaat zeer grondig te werk met manicure. Je staat hier niet met 30 minuten weer buiten.
Nog steeds even leuk als de eerste keer!! Ik kom nu al een hele tijd bij Eef. Om de drie weken is het weer even een rustmoment om gezellig de afgelopen weken doornemen met een kop thee (of koffie). Even kletsen terwijl mijn handen en nagels worden verzorgd. Top!!! En wanneer ik eens iets anders als anders wil, neemt ze de tijd voor geweldige nailart. Daarnaast geeft ze altijd goed advies over hand- en nagelverzorging voor de natuurlijke nagel! Een echte aanrader 👌🏻
Eveline is gewoon een no nonsens manicure en gellack kunstenares. Niet zo'n hittepetit , doe maar gewoon dan doe je gek genoeg.
Altijd goed en altijd vriendelijk
Toon meer reviews...

Over

Nagelstyliste Eef
Pieter Breughelstraat 13
5102DZ Dongen

Aan de Pieter Breughelstraat in Dongen is Nagelstyliste Eef gevestigd. Eigenaresse en professioneel nagelstyliste Eveline biedt allerlei behandelingen aan voor hand- en nagelverzorging. Om het beste resultaat te behalen werkt ze met de kwaliteitsproducten van het merk CND. Door het volgen van diverse trainingen en cursussen zorgt ze ervoor dat ze up-to-date blijft op het gebied van trends en nieuwe technieken in nagelland. Zo kan ze jou alleen het beste aanbieden!

MaMaandag
15:0022:00
DiDinsdag
15:0022:00
WoWoensdag
15:0022:00
DoDonderdag
15:0022:00
VrVrijdag
15:0022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
10:0013:00