Nail Fashion Groningen

Reitdiephaven 251 -A, 9746RD Groningen
4,0
35 reviews
Reitdiephaven 251 -A, 9746RD Groningen

Alle behandelingen

Reviews

4,0
35 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Na 1 dag was de gellak eraf op 2 nagels, terwijl ik er niks geks mee had gedaan. Heel zonde, omdat ik het voor vakantie had laten doen, en het nu niet kan laten bijwerken ergens. Het personeel zei dat het 2 tot 4 weken zou blijven zitten...
Anoniem
4 maanden geleden
Bina
5 maanden geleden
Bregina
8 maanden geleden
Rosita
één jaar geleden
Via treatwell gellak verwijderen geboekt. Zou 7,50 kosten voor 15 min. Behandeling door eigenaresse. Er werd vrij snel aangegeven dat het er niet makkelijk af ging (lak was niet door hen geplaatst). Er wordt een klant voor de groothandel tussendoor geholpen, zeker 10 minuten zonder verdere toelichting. Na die tijd gaf mw aan dat ze om die reden bijna geen nagels meer doet, omdat er dus ook klanten voor de groothandel tussendoor komen (info waar ik niets mee kan). Vervolgens wordt de lak er af geveild, terwijl dat normaal veel makkelijker zou moeten gaan en mag ik bij de kassa 15 euro afrekenen ipv 7,50 want langer bezig geweest (?). Aangegeven het hier niet mee eens te zijn! Al met al was ze hooguit 5 minuten meer met mij bezig. Zeer teleurgesteld, zet dan op de website dat als het er niet makkelijk af wil (wat overigens mee viel vond ik) dat het dan duurder kan worden. Daar mag je de klant niet mee opzadelen! Mw gaf aan dat ze bij dit bij treatwell zou melden, maar daar heb ik nu niks aan. Los van dit, ik kan er niets aan doen dat er een klant tussendoor komt, voelde ik me niet welkom in de zaak zoals ik hoop en verwacht. En vind ik het heel bijzonder dat je een klant teleurgesteld de zaak uit laat lopen.
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Nail Fashion Groningen
Reitdiephaven 251 -A
9746RD Groningen

Voor perfect verzorgde en gestylde nagels ben je bij Nail Fashion Groningen aan het juiste adres. Of je nu voor een natuurlijke look of prachtig versierde feestnagels gaat, professioneel nagelstyliste Corrie zal zorgen voor het gewenste resultaat. In overleg is alles mogelijk! Je kunt hier ook terecht voor speciale nagelbijt-arrangementen.

Maandag
09:0016:30
Dinsdag
09:0016:30
Woensdag
09:0016:30
Donderdag
09:0016:30
Vrijdag
09:0016:30
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt