Nailhouse Rock

Amaliastraat 27, 2983EA Ridderkerk
4,8
68 reviews
Amaliastraat 27, 2983EA Ridderkerk

Reviews

4,8
68 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Erg blij met mijn nagels. Ik heb soms niet zulke sterke nagels, altijd weet Jessica een oplossing te bedenken over hoe dit beter kan en sterker kan worden. Zij bedenkt ook altijd nailart gericht op mij als persoon!
Sandra
14 dagen geleden
Mijn nagels waren behoorlijk beschadigd en dun geworden nadat ik mijn gelnagels liet verwijderen! Nooit geen gelnagels meer!
Anoniem
24 dagen geleden
Na elke behandeling ga je met mooie nagels naar buiten, Jessica weet heel goed wat het beste is voor je nagels maar ook wat voor een behandeling het beste past bij je nagels, heel veel variatie heeft Jessica om leuke en mooie nagels te kiezen, ze is super vriendelijk, klantgericht en gezellig, haar salon ziet er verzorgd uit en gezellig, dit is echt een aanrader om je nagels mooi en goed te laten verzorgen 😊👍💅
Monique Alsemgeest
één maand geleden
Sascha
2 maanden geleden
Eveline
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nailhouse Rock
Amaliastraat 27
2983EA Ridderkerk

Ben je ontevreden over je eigen nagels of kunnen ze wel een kleurtje gebruiken? Bij Nailhouse Rock aan de Amaliastraat in Ridderkerk helpt eigenaresse Jessica je hier graag bij. In de salon kun je kunstnagels laten aanbrengen of je eigen nagels laten versieren met een uitgebreide keuze aan kleuren, glitters en designs. Jessica is gespecialiseerd in nailart waardoor je uit veel mogelijkheden kunt kiezen. Daarnaast wordt er in de salon een IBX-behandeling aangeboden voor versteviging, bescherming en herstel van je eigen nagels van binnenuit. Wat je ook kiest, bij Nailhouse Rock verlaat je met perfecte nagels de salon!

Maandag
13:0022:00
Dinsdag
12:0022:00
Woensdag
12:1522:00
Donderdag
12:0022:00
Vrijdag
12:1522:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Nagelstudio's in de buurt