Nails by Hand

4,8
77 reviews
Lage Gouwe 130, Gouda, 2801LK
Morgen open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht

Reviews

4,8
77 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Weer de deur uitgelopen met prachtige nagels. Andine geeft ook altijd goed advies voor een nieuwe kleur
ik ben blij met de manicure
Heel fijn om een keer bij iemand te zijn, waar je goed en duidelijk kan aangeven wat je wilt. Zeer tevreden over mijn gezette nagels. Door het handmatig vijlen, heb ik wel wat last gehad van mijn nagel riemen. Maar overall zeer tevreden.
Dit was mijn eerste keer gellak en bij Andine. Ik heb mijn nagels laten doen voor mijn bruiloft. Ze was erg geruststellend en gaf goede adviezen voor de kleur. De scrub en handmassage was ook erg fijn. Ik heb nu mooie feestelijke nagels! Zeker iets wat ik vaker wil gaan doen
Meerdere verschillende salons geprobeerd, maar nu eindelijk blijven mijn nagels mooi! Eerdere keren had ik zelfs na een paar dagen al nagels die kapot gingen, nu zien ze er nog fantastisch uit!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Andine
4.9
42 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht

Over

Nails by Hand
Lage Gouwe 130
2801LK Gouda

Andine is nagelstyliste en blijft door bijscholing up-to-date. Tevreden klanten, goede kwaliteit en hygiëne, maar ook gezelligheid en een ontspannen sfeer gaan hier hand in hand. Afhankelijk van je wens worden de nagels op gewenste lengte gemaakt. Je nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en je handen zien er na de behandeling verzorgd en perfect uit. De naam: Nails by Hand is een verwijzing naar de manier waarop er wordt gewerkt. Geen gebruik van een freesmachine maar gewoon handmatig met een vijl. Hierdoor houdt Andine controle over het product.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
14:0021:00
DoDonderdag
16:0021:00
VrVrijdag
16:0021:00
ZaZaterdag
12:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt