Reviews

4,5
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heb manicure en pedicure laten doen. Het was echt top. Een kundige nagelstyliste, ze is vriendelijk en geeft goed uitleg en advies. Ik ga zeker terug.
Anoniem
één dag geleden
Marissa
17 dagen geleden
Mijn handen hebben een metamorfose ondergaan, de nagelstyliste was erg vriendelijk en gaf goed advies. Ik vind de ruimte wat klein maar daar tegenover staat een geweldig resultaat. Ik heb een vervolgafspraak gemaakt.
Paula
3 maanden geleden
Op korte termijn een afspraak, snel en professioneel. Vriendelijk en klantgericht! Top
Anoniem
4 maanden geleden
Je voelt je echt welkom. Goede uitleg hoe het werkt. Mijn nagels zien er prachtig uit. Ben alleen nog heel benieuwd of ze écht 3 weken zo mooi blijven
Annemarie
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nails by Hand
Houtmansgracht 1B
2801KG

Andine is nagelstyliste en blijft door bijscholing up-to-date. Tevreden klanten, goede kwaliteit en hygiëne, maar ook gezelligheid en een ontspannen sfeer gaan hier hand in hand. Afhankelijk van je wens worden de nagels op gewenste lengte gemaakt. Je nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en je handen zien er na de behandeling verzorgd en perfect uit. De naam: Nails by Hand is een verwijzing naar de manier waarop er wordt gewerkt. Geen gebruik van een freesmachine maar gewoon handmatig met een vijl. Hierdoor houdt Andine controle over het product.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
14:0021:00
Donderdag
16:0021:00
Vrijdag
16:0021:00
Zaterdag
12:0017:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt