Reviews

4,6
126 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben hier al een aantal keer voor een spray tan geweest. Vriendelijke ontvangst, mooi resultaat van de tan, kopje thee met een heerlijk chocolaatje. Een fijne ervaring!
Marijn Emmerink
18 dagen geleden
Very good treatment and the personnel at Nails Cafe is very nice. I'll definitely return.
Adriana Gonzalez
2 maanden geleden
Gezellige sfeer en de nagels zien er weer als altijd super mooi en verzorgd uit!
Kim Teunissen
2 maanden geleden
Wát een leuke zaak, professioneel en brandschoon, maar ook een hartelijk ontvangst. Onder het genot van een kop thee, werd er echt met me meegedacht. Mijn nagels waren dringend toe aan wat extra aandacht, na een uur liep ik met prachtnagels weer naar buiten.
Suzanne Tholenaar
2 maanden geleden
Suzanne Tholenaar
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nailscafe
Galvanistraat 60
5621HG Eindhoven

Ze maken je mooi, het ruikt lekker, ziet er prachtig uit en je geniet er van de meest verrukkelijke snoeperijtjes. Kortom, een feest voor alle zintuigen. Dit is geen traditionele nagelstudio maar een volstrekt ander totaalconcept voor vrouwen die zich lekker willen laten verwennen. Het is een mooie, sfeervolle zaak in de chique huisstijl kleuren zwart, wit en fuchsia. Anneke en Liesbeth werken hier voornamelijk met led-behandelingen. Daarnaast kan je er terecht voor een spray-tan. Je wordt hier dus niet alleen uiterlijk verwend maar ook innerlijk. Handig om te weten, ze spreken Nederlands, Engels en Duits.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt