Nailstudio Amber

Meester Cornelisstraat 26, 2023DH Haarlem
4,5
110 reviews
Meester Cornelisstraat 26, 2023DH Haarlem

Alle behandelingen

Reviews

4,5
110 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Lisa
één maand geleden
Ik kom al jaren met veel tevredenheid bij nailstudio Amber. Ook deze keer weer geweldig behandeld. De sfeer is er altijd goed en je merkt dat de meiden het heel erg leuk vinden om daar te werken. Er wordt altijd geïnteresseerd geluisterd, en ze zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten om mijn “nagelwensen” te vervullen. Er wordt netjes en vlot gewerkt. Voor mij geen andere nagelsalon in Haarlem. Dit is gewoon de beste!
Marleen
4 maanden geleden
Afgelopen week geweest om mijn nagels te laten doen vanwege mijn bruiloft. Het was de eerste keer dat ik mijn nagels liet doen. Er werd mij heel rustig verteld hoe het in zijn werk zou gaan. Ook werd er echt de tijd genomen om te kijken welke vorm en kleur goed zou staan. Ik ben enorm tevreden over het resultaat en kom hier zeker terug.
Alberts
4 maanden geleden
Veel hobbels en bobbels van de nagels. Degene die mij geholpen heeft was erg onvriendelijk, niet netjes voorgesteld etc. Ik voelde mij niet gewenst.0
Anoniem
4 maanden geleden
Alles was gewoon goed en blij met het resultaat!
Janneke
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nailstudio Amber
Meester Cornelisstraat 26
2023DH Haarlem

In de Bomenbuurt van Haarlem-Noord vind je de nagelstylisten van Nagelstudio Amber. Het enthousiaste team van Amber voorziet iedere bezoeker van persoonlijke aandacht en verzorgde nagels. Je kunt hier terecht voor gel- of acrylnagels, een manicure, pedicure of een shellac. Ook voor vollere wimpers ben je bij Amber aan het juiste adres. Zij verlengen de natuurlijke wimpers met Mink of Silk wimpers, zodat jij een intensere look krijgt.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt