Nailwork

Goopad 3, 2266CA Leidschendam
4,7
7 reviews
Goopad 3, 2266CA Leidschendam

Alle behandelingen

Reviews

4,7
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb mijn nagels al een aantal keer laten doen, maar telkens lieten ze na een paar dagen al los. Dat is nu niet het geval! Rebecca gaat heel zorgvuldig te werk en bovendien is het een onwijs leuke meid.
Annebel
één maand geleden
Behandeling door Rebecca
Top!
Anoniem
2 maanden geleden
Behandeling door Rebecca
Ik woon in Leidschendam-Voorburg (Essesteijn) en heb zeker geen makkelijke nagels. Nergens in de buurt was ik echt tevreden. Ik liet mijn nagels verzorgen in Rotterdam. Liet omdat ik, na een tip van een vriendin, recent de nagelsalon heb gevonden waar ik al zo lang naar zocht. Nailwork! In de buurt, gratis parkeren voor de deur, een vriendelijke ontvangst, een professionele behandeling tegen een eerlijke prijs en tips voor thuis waar ik echt wat mee kan. Nailwork is top. Om die reden geef ik de gouden tip van mijn vriendin graag door aan iedereen in Den Haag en omgeving: Gewoon eens proberen zonder vooroordelen.
Marischka Dijksman
2 maanden geleden
Rebecca is super bevlogen spontaan en enthousiast. Zorgvuldig en secuur doet ze haar werk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Marieke
2 maanden geleden
Behandeling door Rebecca
Wat een aanwinst! Rebecca is een schat! Ze neemt de tijd voor je, ze werkt heel zorgvuldig en dat alles in een heel fijne en rustgevende ambiance.
Miranda
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nailwork
Goopad 3
2266CA Leidschendam

Nailwork in Leidschendam is een nagelsalon waar je volledig tot rust kunt komen. Verwen jezelf met een gellak manicure - met of zonder - nail art. Uiteraard kun je ook alleen voor een likje gellak gaan.

Nagelstyliste Rebecca heeft veel ervaring opgedaan in verschillende nagelsalons. Maar dat is niet alles: ze doet ook nagelstyling voor verschillende commercials. Rebecca is dus een ware specialist op het gebied van gellak en nail design.

Goed om te weten: je kunt voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt