Nailz by J

Melis Stokezijde 205, 2543GM Den Haag
4,5
225 reviews
Melis Stokezijde 205, 2543GM Den Haag
Dalurenkorting

Reviews

4,5
225 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Vrijdagavond om 18:00 uur een afspraak gepland voor 18:30 diezelfde avond bij NailzbyJ en omdat het extreem kortdag was (0,5 uur van te voren) nog gebeld met de salon. Helaas kreeg ik niemand te pakken, waarop ik de voicemail had ingesproken. Toch op de fiets gesprongen en naar de salon gefietst, bleek het adres op google niet overeen te komen met het adres op treatwell.. Weer geprobeerd te bellen, maar nog steeds geen gehoor. Daarop maar weer naar huis gefietst (het adres op treatwell was namelijk nog 30 minuten verder fietsen). En tot op heden niets terug gehoord van de salon.. De afspraak is dus niet doorgegaan en zou door het gebrek aan communicatie niemand aanraden om bij deze salon via treatwell een afspraak te boeken. Merk op dat ik de salon en de behandeling 1 ster heb gegeven, maar aangezien ik geen afspraak heb gehad, kan ik dit niet beoordelen.
Lisa
4 dagen geleden
Top
Melanie
21 dagen geleden
I am extremely happy with the service I received! Joyce was so sweet and kind. She really took her time and did amazing work with attention to detail! This is the first saloon I've visited in The Hague where I was really treated like a human being!! I love my new gel set and will definitely go back!
Alena
22 dagen geleden
Lien
25 dagen geleden
Ben heel blij met mijn nageltjes en voetjes.joyce is vriendelijk heeft snel door wat ik mooi vind aan vorm en is gastvrij,zeker aan te raden.
Margie
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Nailz by J
Melis Stokezijde 205
2543GM Den Haag

Nailz bij J aan de Melis Stokezijde in Den Haag is opgericht door Joyce. Zij is praktisch opgegroeid in de nagelstudio van haar moeder en ontwikkelde dezelfde passie voor nagels. Elke dag krijgt Joyce nieuwe inspiraties voor designs en leert zij nog bij. Ieder jaar volgt zij een training om bij te blijven met alle trends zodat jij als klant het beste krijgt en de kwaliteit van de nagels wordt gewaarborgd. Joyce is van mening dat elke vrouw met mooie verzorgde handen over straat hoort te gaan. Wil je graag dunne, natuurlijk ogende nagels dan zit je hier goed want ze houdt niet van plaknagels of tips.

Maandag
09:0014:30
Dinsdag
15:3021:00
Woensdag
09:0011:45
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Nagelstudio's in de buurt