Reviews

4,4
34 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Charlotte Vollaers
2 maanden geleden
Helaas heb ik niet zo n volle wenkbrauwen. Hij heeft ze netjes bijgewerkt. Maar met het verven was ik niet zo blij. Mijn huid was meegeverfd. Heb heel de dag voor schut gelopen. Nog nooit meegemaakt dit. Normaal zijn alleen mijn haartjes geverfd. Jammer.
Petri De kort
2 maanden geleden
Ik ben ontzettend tevreden over mijn bezoek aan Najet's Haarstudio. Er is niks aan te merken op deze salon. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe kapsel en de service was ook super. Het personeel is bekwaam en zeer vriendelijk. Kortom: een echte aanrader!
Nina van Sauers
2 maanden geleden
Ben zojuist bij Najet's Hairstudio geweest voor mijn wenkbrauwen. Super aardige mensen. Ben erg goed geinformeerd over wat ik zeker niet meer moet doen. En hoe het verloop zal zijn. Zodat ik over een tijd nog mooiere wenkbrauwen heb. Ik was nu al erg tevreden. Heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Ik ga zelf echt nooit meer plukken, maar laat dat liever over aan een prof!!
Monique Doorakkers
2 maanden geleden
Super
Carla van der Bruggen
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Najet's Hairstudio
Telefoonstraat 37
5038DN Tilburg

Najet’s Hairstudio, gevestigd aan de Telefoonstraat in Tilburg, is een veelzijdige kapsalon. Zo kun je naast het genieten van een fijne knip- en kleurbeurt ook behandelingen als het epileren en verven van de wenkbrauwen èn een manicure ondergaan. Let op, de nagelbehandeling kan alleen op maandag plaatsvinden. Ach, dan begin je de week in ieder geval met een geweldige look en mooie en verzorgde handen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
12:0018:00
Zaterdag
08:3017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt