Nara Thai Wellness

Kinkerstraat 61, Amsterdam
4,6
366 reviews
Kinkerstraat 61, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
366 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Emi
6 dagen geleden
Heerlijke massage van een ontzettend aardige vrouw. Ze paste de massage volledig aan op mijn wensen. Alleen jammer dat het niet helemaal stil was door de tram en het opnemen van de telefoon, maar verder ben ik ontzettend tevreden!
Merlijn
7 dagen geleden
Altijd fijne ervaring. Ik boek graag bij Pooh want ze past alles aan wat ik op dat moment nodig heb, geen standaard schema.
Daniela
11 dagen geleden
Het was heerlijk en alles waar ik op had gehoopt. Wat ik ook nog een heel mooi gebaar was, dat ik een extra service hotstone massage kreeg omdat ik heel erg vastzat volgens de masseuse. Je merkt aan alles dat ze weten wat ze doen en verstand hebben. Na de behandeling voelde alles heel beurs maar ik heb heel relaxed kunnen slapen. De volgende dag waren al mijn pijn klachten verholpen. Dit wordt mijn vaste masseuse!
Joy
11 dagen geleden
It was good
Anoniem
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Nara Thai Wellness
Kinkerstraat 61
Amsterdam

Bij Nara Thai Wellness op de Kinkerstraat in hartje Amsterdam Oud-West kun je niet alleen terecht voor authentieke Thaise massages, maar ook voor Zweedse massages. Beide technieken vormen de basis van alle massages die deze salon aanbiedt. Combineer je massage met een beautybehandeling en een mani- en pedicure en je verlaat de salon opgeladen en op je allermooist. Het personeel spreekt zowel Engels als Nederlands en is zeer vriendelijk en kundig. Eigenaresse Chatsuda en haar team hopen je snel te mogen verwelkomen in hun salon.

Let op: op vrijdag, zaterdag en zondag kan er in de salon niet worden gepind, neem dus cash mee of betaal online.
Please note: on Friday, Saturday and Sunday you cannot pay by card in the salon, so do not forget to bring cash money or pay online.

MaMaandag
11:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
11:0022:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt