Reviews

4,6
475 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne massage, heel ontspannend en goed om je spieren los te maken door de hot stones. En heel vriendelijk :-)
Anoniem
9 dagen geleden
Naree is vriendelijk en kundig. Voetreflexmassage was heel fijn. Toen mijn voeten en benen uiteindelijk gingen stromen was ze oprecht blij. Mijn griepklachten (waarvoor ik kwam) klaarde de dag behoorlijk op. Nog niet beter, maar een hele goede versnellende boost in de goede richting. Echt aanrader om voetreflexmassage dan te doen. Lichaamsmassage is dan immers niet prettig als je ziek bent. Wat ik verder echt geweldig vind is dat je direct terecht kan. Als ik de behoefte voel om gemasseerd te willen worden, dan is er meestal een urgentie. En dan wil ik ook meteen terechtkunnen :-) en niet nog eens een week moeten wachten. Bij de salon van Naree kan dat omdat ze daar de hele dag door en de hele week beschikbaar zijn. Top!
Ingrid
11 dagen geleden
Een hele fijne massage zeker voor herhaling vatbaar !
Meggy
13 dagen geleden
Keurig op tijd, goed geregeld met online afspraken en reminder per mail en sms. Vriendelijk en deskundig personeel. Jammer wel dat er een taalbarrière is, waardoor het soms moeilijk is elkaar iets te verduidelijken, maar met handen en voeten kom j ook een heel eind. Heel bijzondere ervaring en een aanrader voor vermoeide, gespannen spieren en mentale stress!
Bertien
15 dagen geleden
De massage was geweldig ! Vind het wel prijzig De eigenaresse was lief en kundig . Moest het meteen aangeven, als het te hard ging . Een aanrader voor heel het lichaam . Helemaal ontspannen thuis gekomen .
Irene
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Naree massage
Van Veldekekade 9
5216KS Den Bosch

Naree Phaengsroinoi, oorspronkelijk uit Thailand, is eigenaresse van Naree Massage. Na haar opleiding aan de Ramkamheang Universiteit heeft ze jaren als masseuze in Bangkok gewerkt. In 2009 is ze in ’s-Hertogenbosch haar eigen praktijk begonnen. Ze streeft naar een perfecte samenwerking tussen traditionele Thaise Massage en westerse medicatie (fysio). Kennis uit twee werelden. Harmonie tussen lichaam en geest staan tussen de behandelingen centraal. Rust, ontspanning in combinatie met oosterse en westerse medicatie. Wat wens je nou nog meer met de stress van alledag.

Maandag
10:0020:30
Dinsdag
10:0020:30
Woensdag
10:0020:30
Donderdag
10:0020:30
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt