Reviews

4,3
30 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Andrea Verdonk
9 dagen geleden
Na 2 weken weer mijn wimpertjes laten opvullen bij Praktijk Narquise. Ik kom hier nu al een aantal jaar voor mijn wimpertjes en ben nog altijd su-per tevreden!! De ruime openingstijden, de mooie lichte praktijk, de altijd goede service en natuurlijk ook de lieve eigenaresse die haar werk 100% met haar hart uitvoert, veel vakkennis heeft en altijd alle tijd voor je neemt, maakt dat ik hier nog steeds met heel erg veel plezier terug kom. Kortom, vanaf het eerste intakegesprek tot op heden, kom en vertrek ik weer met een lach!! Zeer zeker een aanrader!!
Laila Noordpool
18 dagen geleden
Eigenaresse is heel aardig en gezellig. Het resultaat is heel mooi geworden. Zeker een aanrader!
Angelique Slavenburg
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Nu 4 maanden later na mijn super fijne behandeling bij Narquise, wil ik laten weten dat ik nog steeds uiterst tevreden ben met mijn wenkbrauwen, krijg nog steeds dagelijks complimenten, en zelfs enkele collega's en een vriendin van mij zijn na mij met tevredenheid bij Narquise geweest voor wenkbrauwen en eyeliner. Na mijn wenkbrauwen ook na paar weken mijn eyeliner door haar op laten frissen en een wingetje laten zetten omdat ik direct vertrouwen had in haar en haar kundigheid. Een rust uitstralende dame is zij, en zeer secuur en geduldig met oog voor gevoel en detail. Niets is haar teveel, waar ik al tevreden was, bleef zij het nog perfecter maken, door foto's te maken en hierdoor te zorgen dat alles nauwkeurig recht kwam te zitten. Als het even wat pijnlijk wordt, gebruikt ze een verdovende zalf waardoor de pijn direct weg is. Kortom een lieve professionele perfectionist met hart voor haar werk en een fantastisch eind resultaat :)
Ellen-Mary Vermeer
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Laatst ben ik bij Narquise Praktijk geweest voor PMU wenkbrauwen (hairstrokes). Maar ik raad het iedereen af om bij haar dat te laten doen. Omdat zij niet professioneel te werk gaat met haar klanten. Mijn wenkbrauwen waren alle twee verschillend van vorm en ook iedere keer prikte ze haar vinger in mijn oog. Ze maakte foto's van mij en zette die op haar facebook zonder dat te vragen of ik dat goed vond. en ze pronkte met haar certificaten maar dat is ze zeker niet waard. Tot slot slechte ervaring dat me 325 euro koste en nu weer gewoon met mijn potlood mijn wenkbrauwen doen.
Natalia Iegorova
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Narquise Praktijk voor PMU
Leliestraat 36
3114NK Schiedam

Je laat niet zomaar iedereen aan je gezicht zitten. Zeker niet als het om permanente make-up gaat. Dan is het fijn om te weten dat Narquise in Schiedam een Master Degree heeft bij het opleidingsinstituut van één van de beste merken in permanente make-up, Nouveau Contour. Narquise volgt regelmatig masterclasses in binnen- en buitenland van specialisten op wereldniveau. Het team heeft vele certificaten en diploma’s behaald en is gespecialiseerd in permanente make-up en medische pigmentaties. Verder zit je hier goed voor diverse beautybehandelingen en bijvoorbeeld wimperextensions. Let op: in deze salon kan niet gepind worden.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt