Narquise Praktijk voor PMU

Leliestraat 36, 3114NK Schiedam
4,7
66 reviews
Leliestraat 36, 3114NK Schiedam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
66 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
lijkt bijna op een nieuwe set, WOW! Thanks!
Judith
2 dagen geleden
ik loop weer naar buiten met geweldige wimpers!
Judith
2 dagen geleden
Zo blij met deze behandeling door Narquise. Erg hygienisch en secuur gewerkt en altijd gezellig en goede vibe, voel me echt op mijn gemak in de 'stoel' ;-) Eyebrow softstrokes zijn perfect geplaatst. THANKS!
Judith
20 dagen geleden
Toon reactie salon...
Was heerlijk! En ter plekke een extra PMU behandeling laten doen, ben superblij met mijn wenkbrauwen en m'n ziet er weer goed uit, dank!
Inge
25 dagen geleden
Toon reactie salon...
Narquise praktijk is de beste waar ik tot nu toe ben geweest. Eerst heel fijn verwelkomd met thee in een schoon, mooi praktijk. Daarna een fijne en eerlijke uitleg over de wimperextensions (welke het mooist en best zijn). Nadat ze één oog heeft gedaan, laat ze het ook zien of je wel tevreden bent, zodat ze het andere oog kan doen. Ze neemt heel erg de tijd voor je en stelt je op je gemak. Al met al een salon waar ik het best ben geholpen & door iemand die oprecht geïnteresseerd in je is en de tijd voor je neemt!
Nicole
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Narquise Praktijk voor PMU
Leliestraat 36
3114NK Schiedam

Je laat niet zomaar iedereen aan je gezicht zitten. Zeker niet als het om permanente make-up gaat. Dan is het fijn om te weten dat Narquise in Schiedam een Master Degree heeft bij het opleidingsinstituut van één van de beste merken in permanente make-up, Nouveau Contour. Narquise volgt regelmatig masterclasses in binnen- en buitenland van specialisten op wereldniveau. Het team heeft vele certificaten en diploma’s behaald en is gespecialiseerd in permanente make-up en medische pigmentaties. Verder zit je hier goed voor diverse beautybehandelingen en bijvoorbeeld wimperextensions. Let op: in deze salon kan niet gepind worden.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt