Narquise Praktijk voor PMU

Leliestraat 36, 3114NK Schiedam
4,6
57 reviews
Leliestraat 36, 3114NK Schiedam
Dalurenkorting

Reviews

4,6
57 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hele fijne sfeer in de salon! Ze luistert ook goed naar je wensen en adviseert je eventueel ook graag. Ik kom al een tijd je bij deze salon en ben iedere keer weer onwijs blij met mijn wimper extensions!
Andrea
10 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ontzettend lieve en enthousiaste vakvrouw. Voor mij was het mijn eerste ervaring met wimperextensions dus zelf op basis van (goede) reviews voor Narquise gekozen. Het resultaat was echt prachtig en ik heb enorm veel complimenten gekregen! Ik vind het persoonlijk iets te duur om te blijven herhalen (hoewel die verleiding erg groot is als je eenmaal gewend bent aan die lange volle wimpers), maar ik vind het zeker voor herhaling vatbaar voor mijn volgende vakantie!
Dorien
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Gertjan
22 dagen geleden
Heel lieve mevrouw die mij had geholpen. Na de behandeling voelde mijn gezicht weer zo zacht en fris aan, echt een oppepper voor mijn huid geweest! Daarnaast raadde zij mij goede huidproducten aan, waarvan een peeling waar ik ook heel blij mee ben!😊
Charissa
één maand geleden
Toon reactie salon...
Top! Super lieve vrouw, professioneel en super blij met mijn wenkbrauwen!
Ilham
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Narquise Praktijk voor PMU
Leliestraat 36
3114NK Schiedam

Je laat niet zomaar iedereen aan je gezicht zitten. Zeker niet als het om permanente make-up gaat. Dan is het fijn om te weten dat Narquise in Schiedam een Master Degree heeft bij het opleidingsinstituut van één van de beste merken in permanente make-up, Nouveau Contour. Narquise volgt regelmatig masterclasses in binnen- en buitenland van specialisten op wereldniveau. Het team heeft vele certificaten en diploma’s behaald en is gespecialiseerd in permanente make-up en medische pigmentaties. Verder zit je hier goed voor diverse beautybehandelingen en bijvoorbeeld wimperextensions. Let op: in deze salon kan niet gepind worden.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt