Natural Beauty Amsterdam

5,0
16 reviews
Spuistraat 42HS, Amsterdam, 1012TV
Open Morgen: 13:30 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Went here for the anti-cellulite treatment- my first session and I could see my skin was tighter and firmer immediately after. Also Nikky is calm, nice and friendly, which made it overall a very relaxing atmosophere. Will definitely go again :)
amazing massage
Great experience!
Ik heb een heerlijke bindweefsel massage gehad voor het gezicht. Ik zag direct resultaat dus ik ben blij! Echt een aanrader
Ik merk na één behandeling al een verschil. Heel professioneel, en Nikki geeft veel waardevolle tips.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Natural Beauty Amsterdam focust zich op natuurlijke methoden op de markt die zijn gericht om de huid te optimaliseren. Denk hierbij aan het verstrakken van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Wij zijn gecertificeerd in de uitvoering van de door ons aangeboden behandelingen. De behandelingen zijn wetenschappelijk ondersteund. De treatments betreffen een behandeling waarbij waarde wordt gehecht aan uw persoonlijke wensen en uw privacy.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Over

Natural Beauty Amsterdam
Spuistraat 42HS
1012TV Amsterdam

Bij schoonheidssalon Natural Beauty Amsterdam - aan de Spuistraat te Amsterdam - kun je terecht voor gezichtsbehandelingen met dermatologische cosmetica, microneedling, lympfedrainage en bindweefselmassages voor het gezicht.

Exclusieve gezichtsbehandelingen met dermatologische cosmetica van derma vituals. Voor onze microneedling behandelingen werken wij met een dermapen 4. De behandelingen worden aangepast op jouw behoeftes en wensen.

Eigenaresse Nikky is gespecialiseerd in huidverbetering en -verstrakking. Dus of je nu gaat voor een massage, ultrasound therapy of vetbevriezing: je huid knapt er zeker van op. Laat je vooral adviseren door Nikky als je ergens over twijfelt. Ze helpt je graag met haar expertise!

MaMaandag
13:3017:00
DiDinsdag
13:3017:00
WoWoensdag
13:3017:00
DoDonderdag
13:3017:00
VrVrijdag
13:3017:00
ZaZaterdag
13:3017:00
ZoZondag
13:3017:00

Schoonheidssalons in de buurt