Natural Beauty Care

Turfmarkt 14, Den Haag
4,0
346 reviews
Turfmarkt 14, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,0
346 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer pijnlijk, niet aan te raden.
Whitney
3 dagen geleden
Ik had twee behandelingen. Eerst foot spa en pedicure daarna bio peeling. De pedicure vond ik erg fijn! Na afloop zagen mijn voeten en nagels mooi verzorgd uit. Ik miste bij beide behandelingen uitleg van de specialiste. Vooral bij de gezichtsbehandeling werd er vrij weinig uitleg gegeven. Welke middeltjes er werden gebruikt en wat de volgende stap van de behandeling zou zijn. Wat mij compleet verraste was het feit dat de schoonheidsspecialiste zonder aankondiging mijn hele gezicht begon uit te knijpen. Dit deed ontzettend veel pijn. Als ik dit vooraf had geweten, had ik deze behandeling niet gedaan. Ik dacht even te lekker te genieten, maar dat was dus anders... Dit vind ik erg jammer. De salon zelf zag er mooi uit en netjes. Ook de sfeer was goed.
Whitney
3 dagen geleden
Jennifer
9 dagen geleden
Personnel was niet vriendrijk en je krijgt geen uitleg van wat gaat gebeuren tijdens de gezichtsbehandeling. Massage was slecht. Geen goede ervaring.
C.
11 dagen geleden
tugba
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Natural Beauty Care
Turfmarkt 14
Den Haag

Natural Beauty Care op de Turfmarkt biedt schoonheidsbehandelingen, manicures en pedicures aan. De schoonheidsspecialiste besteedt veel aandacht aan de behandeling van je huid en zorgt dat je weer met een stralende lach de straat opgaat. Zij werkt met producten met natuurlijke bestandsdelen die de huid verbeteren. De visagisten luisteren naar je wensen en geven je vervolgens gespecialiseerd en persoonlijk advies.

Maandag
10:0019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
13:1519:00

Schoonheidssalons in de buurt