Natural Sculpting

5,0
16 reviews
Spuistraat 42HS, Amsterdam, 1012TV
Open Vandaag: 13:30 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Reviews

5,0
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Went here for the anti-cellulite treatment- my first session and I could see my skin was tighter and firmer immediately after. Also Nikky is calm, nice and friendly, which made it overall a very relaxing atmosophere. Will definitely go again :)
amazing massage
Great experience!
Ik heb een heerlijke bindweefsel massage gehad voor het gezicht. Ik zag direct resultaat dus ik ben blij! Echt een aanrader
Ik merk na één behandeling al een verschil. Heel professioneel, en Nikki geeft veel waardevolle tips.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Nikky
5.0
9 reviews

Over

Natural Sculpting focust zich op non-invasieve methoden op de markt die zijn gericht op afvallen, het verwijderen van vet en cellulitis, alsmede methoden om de vormen van het lichaam en de huid te verbeteren. Denk hierbij aan het verstrakken van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Wij zijn gecertificeerd in de uitvoering van de door ons aangeboden behandelingen. De behandelingen zijn wetenschappelijk ondersteund. Mede doordat deze non-invasief zijn, zijn deze veilig en bieden deze behandelingen de kans om zonder dure (en riskante) operatie het uiterlijk significant te verbeteren. De treatments betreffen een behandeling waarbij waarde wordt gehecht aan uw persoonlijke wensen en uw privacy.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht

Over

Natural Sculpting
Spuistraat 42HS
1012TV Amsterdam

Bij schoonheidssalon Natural Sculpting - aan de Spuistraat te Amsterdam - kun je terecht voor het verwijderen van vet en cellulitis (cryolipolyse en cavitatie) en bindweefselmassages voor je gezicht en lichaam.

Een bindweefselmassage voor je lichaam heeft voornamelijk als doel om je huid te verstrakken en te verbeteren. Het is dus een effectieve en stevige massage tegen cellulite en striae. Houd je je bezig met anti-aging? Ga dan voor een bindweefselmassage voor het gezicht. Dit is een doeltreffende manier om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, of te voorkomen.

Eigenaresse Nikky is gespecialiseerd in huidverbetering en -verstrakking. Dus of je nu gaat voor een massage, ultrasound therapy of vetbevriezing: je huid knapt er zeker van op. Laat je vooral adviseren door Nikky als je ergens over twijfelt. Ze helpt je graag met haar expertise!

MaMaandag
13:3017:00
DiDinsdag
13:3017:00
WoWoensdag
13:3017:00
DoDonderdag
13:3017:00
VrVrijdag
13:3017:00
ZaZaterdag
13:3017:00
ZoZondag
13:3017:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Natural Sculpting

Natural Sculpting is geopend van maandag tot zondag van 13:30 tot 17:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Natural Sculpting zijn: Bindweefselmassage, Cellulitebehandeling en Facials / Gezichtsbehandelingen
De populairste behandeling, Bindweefselmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 68,77.
Bij Natural Sculpting kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt