Natural Sculpting

Spuistraat 42HS, 1012TV Amsterdam
4,8
5 reviews
Spuistraat 42HS, 1012TV Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Inmiddels al een aantal keer geweest! Deze jongedame is zó ontzettend fijn om door behandeld te worden. Ze doet haar werk goed en met passie. Je voelt je geen nummertje... Vaste klant! Erg tevreden
Valerie Triesen
5 dagen geleden
Great new treatment! Not only the handling but Nikky takes her time to consult with personal condition. Location is very easy and comfy place! It is worth to take the treatment with physical workout to get more result :)
Tekura
6 dagen geleden
Super tevreden over mijn bezoek aan Natural Sculpting, fijn ontvangst, mooie behandelruimte. Heel erg bedankt.
Rick
7 dagen geleden
Ik werd op een vriendelijke manier ontvangen bij Natural Sculpting. Ik heb voor meerdere bindweefselmassages gekozen en ik ben erg tevreden over de behandelingen en het resultaat. De specialiste wist veel te vertellen over de behandeling en gaat enthousiast te werk. Een groot voordeel is dat Natural Sculpting een erg centrale ligging heeft!
Sandra
8 dagen geleden
Wat een fijne salon, schoon helder wit, zeer prettige ambiance, de professionele behandelingen zijn zeer doeltreffend en pijnloos, vooral cryolipolyse - fat freezing - is een aanrader, zeer snel resultaat met vet verwijdering. Sowieso is ook de face bindweefsel massage super lekker. Ook nog eens op toplocatie, maar 5 minuutjes lopen vanaf Centraal Station!
Annemieke
8 dagen geleden

Over

Natural Sculpting
Spuistraat 42HS
1012TV Amsterdam

Bij schoonheidssalon Natural Sculpting - aan de Spuistraat te Amsterdam - kun je terecht voor het verwijderen van vet en cellulitis (cryolipolyse en cavitatie) en bindweefselmassages voor je gezicht en lichaam.

Een bindweefselmassage voor je lichaam heeft voornamelijk als doel om je huid te verstrakken en te verbeteren. Het is dus een effectieve en stevige massage tegen cellulite en striae. Houd je je bezig met anti-aging? Ga dan voor een bindweefselmassage voor het gezicht. Dit is een doeltreffende manier om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, of te voorkomen.

Eigenaresse Nikky is gespecialiseerd in huidverbetering en -verstrakking. Dus of je nu gaat voor een massage, ultrasound therapy of vetbevriezing: je huid knapt er zeker van op. Laat je vooral adviseren door Nikky als je ergens over twijfelt. Ze helpt je graag met haar expertise!

MaMaandag
08:0019:00
DiDinsdag
08:0019:00
WoWoensdag
08:0019:00
DoDonderdag
08:0019:00
VrVrijdag
08:0019:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt