Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Rona Koreneef
één maand geleden
Echt een aanrader. Yann is vriendelijk en relaxed, en zorgt dat je ontspannen en losgekneed naar huis gaat.
Tom Besuyen
4 maanden geleden
I had a great appointment at Nature Balance Massage today. Very friendly and professional massage in a convenient location. Thank you. I will be back!
Laura Clark
4 maanden geleden
Mijn rug zit flink vast en ik heb bijkomende klachten als krampen in mijn armen en moeilijk in slaap vallen. Yann wist goed de oorzaak hiervan op te sporen. Ik merkte direct dat hij veel ervaring heeft en geen half werk doet. Hij wist de gevoelige knopen precies te vinden en ze aan te pakken met de juiste druk. Ik heb direct weer geboekt en dat doe ik niet zo snel!
Lisette Immink
7 maanden geleden
Met de massage van Yann voel ik voor het eerst echt verbetering in mijn problemen met stijve nek. Hij krijgt voor elkaar wat een manueel therapeut niet voor elkaar krijgt. Yann weet wat ie doet en gaat dieper. Bedankt :-)
Rutger van Hoogstraten
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nature Balance Massage - Den Haag
Doornstraat 18
2584AM Den Haag

Yann is gediplomeerd sportmasseur met vele jaren ervaring. Hij brengt je graag weer in je natuurlijke balans door een ontspannende massage of sportmassage. Met een massage laat je je lichaam en geest even volkomen ontspannen en zorg je voor een betere doorbloeding van je spieren en spierherstel. Bij Nature Balance Massage staat rust, ontspanning en kwaliteit voorop en zorgen ze ervoor dat je spierknopen afnemen en je gezondheid zichtbaar verbeterd. Boek een afspraak en laat spierklachten, hoofdpijn en vermoeidheid afnemen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt