Reviews

4,6
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Yann is een ervaren masseur die oprechte interesse toont in je klachten en op een zeer professionele manier een goede massagebehandeling geeft. Hij vraagt naar je klachten en adviseert je welke behandeling het beste is. Tevens geeft hij ook uitleg wat hij precies behandelt zodat je zelf ook weet hoe je lichaam reageert.
Diandra
9 dagen geleden
Bezoek aan Nature Balance Massage voldeed volledig aan mijn verwachting. Nette behandel ruimte, vriendelijke ontvangst door Yann, de masseur van deze eenmanszaak en het belangrijkste : de massage voelde goed ! Yann ik kom terug ! Haha ik heb al een vervolg afspraak bij Yann gemaakt. Yann is een Bretonse naam met de uitspraak van de Nederlandse Jan ! Leuk gesprek gehad met Yann/Jan. Het is een aanrader !
Koos sr. van der Horst.
9 dagen geleden
Heerlijke massage gehad waarbij de punten die ik aangaf goed werden behandeld, sfeer was prima, voelde me gelijk op mijn gemak bij Yann. Ik kom zeker terug!
Kirsten
15 dagen geleden
Dit was een cadeau van mijn vriendin, dus wist ik niet wat me te wachten stond. Het was echt heerlijk. Je komt er helemaal ontspannen van thuis!
Peter
2 maanden geleden
Yara
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nature Balance Massage
Anthonij Duijckstraat 23
2613GZ Delft

Yann is gediplomeerd sportmasseur met vele jaren ervaring. Hij brengt je graag weer in je natuurlijke balans door een ontspannende massage of sportmassage. Met een massage laat je je lichaam en geest even volkomen ontspannen en zorg je voor een betere doorbloeding van je spieren en spierherstel. Bij Nature Balance Massage staat rust, ontspanning en kwaliteit voorop en zorgen ze ervoor dat je spierknopen afnemen en je gezondheid zichtbaar verbeterd. Boek een afspraak en laat spierklachten, hoofdpijn en vermoeidheid afnemen.

Maandag
12:0022:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
12:0022:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt