Nature Balance Massage

Anthonij Duijckstraat 23, 2613GZ Delft. Onderdeel van Nature Balance Massage.
4,7
31 reviews
Anthonij Duijckstraat 23, 2613GZ Delft. Onderdeel van Nature Balance Massage.

Alle behandelingen

Reviews

4,7
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben heel tevreden.
Anoniem
één jaar geleden
Yann is een ervaren masseur die oprechte interesse toont in je klachten en op een zeer professionele manier een goede massagebehandeling geeft. Hij vraagt naar je klachten en adviseert je welke behandeling het beste is. Tevens geeft hij ook uitleg wat hij precies behandelt zodat je zelf ook weet hoe je lichaam reageert.
Diandra
2 jaar geleden
Bezoek aan Nature Balance Massage voldeed volledig aan mijn verwachting. Nette behandel ruimte, vriendelijke ontvangst door Yann, de masseur van deze eenmanszaak en het belangrijkste : de massage voelde goed ! Yann ik kom terug ! Haha ik heb al een vervolg afspraak bij Yann gemaakt. Yann is een Bretonse naam met de uitspraak van de Nederlandse Jan ! Leuk gesprek gehad met Yann/Jan. Het is een aanrader !
Koos sr. van der Horst.
2 jaar geleden
Heerlijke massage gehad waarbij de punten die ik aangaf goed werden behandeld, sfeer was prima, voelde me gelijk op mijn gemak bij Yann. Ik kom zeker terug!
Kirsten
2 jaar geleden
Dit was een cadeau van mijn vriendin, dus wist ik niet wat me te wachten stond. Het was echt heerlijk. Je komt er helemaal ontspannen van thuis!
Peter
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Nature Balance Massage
Anthonij Duijckstraat 23
2613GZ Delft

Yann is gediplomeerd sportmasseur met vele jaren ervaring. Hij brengt je graag weer in je natuurlijke balans door een ontspannende massage of sportmassage. Met een massage laat je je lichaam en geest even volkomen ontspannen en zorg je voor een betere doorbloeding van je spieren en spierherstel. Bij Nature Balance Massage staat rust, ontspanning en kwaliteit voorop en zorgen ze ervoor dat je spierknopen afnemen en je gezondheid zichtbaar verbeterd. Boek een afspraak en laat spierklachten, hoofdpijn en vermoeidheid afnemen.

MaMaandag
12:0020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt