Reviews

4,5
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Dit was een cadeau van mijn vriendin, dus wist ik niet wat me te wachten stond. Het was echt heerlijk. Je komt er helemaal ontspannen van thuis!
Peter
14 dagen geleden
Yara
23 dagen geleden
Last van rug, nek en schouders, dus op zoek naar een ontspannende massage. Dat is gelukt. Heerlijk relaxed en heeft de pijn weggenomen.
Gina
2 maanden geleden
Hoognodige sportmassage gehad als ik Yann mag geloven. 2 dagen spierpijn gehad, maar ik voel wel een echte verbetering. Vervolg afspraak staat gepland en ik kijk er nog naar uit ook! :)
Niels
2 maanden geleden
De sportmassage was mij uitstekend bevallen en precies wat ik nodig had. yann is professioneel en vriendelijk. ik kom zeker terug.
Enzo
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nature Balance Massage
Anthonij Duijckstraat 23
2613GZ Delft

Yann is gediplomeerd sportmasseur met vele jaren ervaring. Hij brengt je graag weer in je natuurlijke balans door een ontspannende massage of sportmassage. Met een massage laat je je lichaam en geest even volkomen ontspannen en zorg je voor een betere doorbloeding van je spieren en spierherstel. Bij Nature Balance Massage staat rust, ontspanning en kwaliteit voorop en zorgen ze ervoor dat je spierknopen afnemen en je gezondheid zichtbaar verbeterd. Boek een afspraak en laat spierklachten, hoofdpijn en vermoeidheid afnemen.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0015:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt