Nature Balance Massage

Anthonij Duijckstraat 23, Delft, 2613GZ - Onderdeel van Nature Balance Massage

Sorry, Nature Balance Massage is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Hypnagogic

706 reviews
Terras van Sion 17, Rijswijk

Beauty Cartel

659 reviews
Rentmeesterstraat 83, 2288GW Rijswijk

Zahra Beauty Center

611 reviews
Papsouwselaan 133, Delft

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Therapie en Mindfulness

Reviews

4,6
32 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben heel tevreden.
Yann is een ervaren masseur die oprechte interesse toont in je klachten en op een zeer professionele manier een goede massagebehandeling geeft. Hij vraagt naar je klachten en adviseert je welke behandeling het beste is. Tevens geeft hij ook uitleg wat hij precies behandelt zodat je zelf ook weet hoe je lichaam reageert.
Bezoek aan Nature Balance Massage voldeed volledig aan mijn verwachting. Nette behandel ruimte, vriendelijke ontvangst door Yann, de masseur van deze eenmanszaak en het belangrijkste : de massage voelde goed ! Yann ik kom terug ! Haha ik heb al een vervolg afspraak bij Yann gemaakt. Yann is een Bretonse naam met de uitspraak van de Nederlandse Jan ! Leuk gesprek gehad met Yann/Jan. Het is een aanrader !
Heerlijke massage gehad waarbij de punten die ik aangaf goed werden behandeld, sfeer was prima, voelde me gelijk op mijn gemak bij Yann. Ik kom zeker terug!
Dit was een cadeau van mijn vriendin, dus wist ik niet wat me te wachten stond. Het was echt heerlijk. Je komt er helemaal ontspannen van thuis!
Toon meer reviews...

Over

Nature Balance Massage
Anthonij Duijckstraat 23
2613GZ Delft

Yann is gediplomeerd sportmasseur met vele jaren ervaring. Hij brengt je graag weer in je natuurlijke balans door een ontspannende massage of sportmassage. Met een massage laat je je lichaam en geest even volkomen ontspannen en zorg je voor een betere doorbloeding van je spieren en spierherstel. Bij Nature Balance Massage staat rust, ontspanning en kwaliteit voorop en zorgen ze ervoor dat je spierknopen afnemen en je gezondheid zichtbaar verbeterd. Boek een afspraak en laat spierklachten, hoofdpijn en vermoeidheid afnemen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0015:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
13:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten