Rozengracht 72H, Amsterdam
Morgen open: 10:00 - 18:00
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
168 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great massage, very relaxing!
Very nice place. The facial was very pleasant, I really enjoyed it. Not intrusive at all; they use natural cosmetics only. Your face will feel very soft afterwards. Definitely recommend it.
De gezichtsbehandeling was fijn. Isa is deskundig en legt alles uit. Zeer prettige ervaring
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Eliana

Over

Ik ben geboren in Portugal, En heb op meerde plekken over de wereld gewerkt. Maar ben in Nederland blijven plakken. Ik hou er van te werken op een holistische manier. Omdat ik geloof dat alles in balans zowel innerlijk als uiterlijk. Ik geef zowel gezichtsbehandelingen als body treatmens.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Charlotte
Eigenaresse, Beauty/ Massage Therapist
4.9
122 reviews

Over

Al ruim 14 jaar ervaring binnen het vakgebied. Heb internationaal ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste. Na mijn eerste contact met 100% natuurlijke cosmetica was ik om en ben ik me er verder in gaan verdiepen, tot het punt dat ik me eigen salon er in ben begonnen. Mijn passie is de gast in de watten te leggen. Mijn doel is om iedereen bewust te maken van de voordelen van natuurlijke cosmetica.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Charlotte

Deskundig16
Vriendelijk8
Zorgzaam8
Vakkundig7
Chantal
Beauty / Massage therapist

Over

Heb de geluk gehad om eerder in mooie salons te mogen werken. Maar toen Nature Skins open ging wilde ik graag deel uit maken van dit concept, omdat ik ook van mening ben dat je niks op je huid moet smeren wat je niet kunt eten. Omdat je niet weet wat dit op lange termijn met ons lichaam allemaal kan doen. Mijn specialiteit is gezichtsbehandelingen en dan vooral gericht op huid verbetering op de natuurlijke manier.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Marisha
Beauty / Massage therapist

Behandelingen

Nagels
Debbie
Medisch pedicure

Over

Door mijn jaren ervering in het pedicure vak kijk ik nergens meer van op. Ga ik graag samen met mijn klanten opzoek naar het best haalbare resultaat zodat klanten geen last of pijn klachten.

Behandelingen

Nagels
Fysiotherapie
Ashanty
Make-up / Nails Therapist

Over

Van jongs af aan wilde ik graag werken in de cosmetica wereld. En mijn passie ligt vooral bij make-up en nagels omdat je daar heerlijk creatief in kan zijn.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Isa
Beauty therapist
4.5
18 reviews

Over

De cosmeticawereld heb ik altijd interessant gevonden, vandaar dat ik de opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste heb gedaan, Omdat ik me graag meer wilde verdiepen in de cosmeticawereld. Zo ben ik ook in aanraking gekomen met natuurlijke cosmetica. Dat heeft een wereld voor mij geopend. vooral om de effecten die natuurlijke ingrediënten hebben op de huid. vanuit mijn opleiding heb ik mijn gespecialiseerd in acne en bindweefsel massage, En dat zijn dan ook zeker mijn sterke punten.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Nature Skin Cosmetics
Rozengracht 72H
Amsterdam

Aan de Rozengracht in Amsterdam vind je schoonheidssalon Nature Skin Cosmetics. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, massages en waxen.

Eigenaresse Charlotte en haar team hebben meer dan 10 jaar ervaring en zijn dus echte professionals. Ze werken hier enkel met natuurlijke producten die vrij van parabenen en siliconen zijn. Hun motto luidt dan ook: ''If you can't eat it, don't put it on your skin''. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en je krijgt altijd een behandeling op maat. Tevens kun je hier terecht voor een hammam-behandeling en voor IPL ontharen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
12:0018:00
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt