Rozengracht 72H, Amsterdam
Morgen open: 10:00 - 17:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
226 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
The overall treatment took twice the amount of time it should have, and my nails did not have time to dry properly (also the product might have been old as it took more than 25 min before I was sent home with still drying nails). I had to come back a couple of hours after since my pedicure was all wrong, and the same results happened - had to remove it all myself the same night… It is a pitty because the ladies were pleasant.
Marisha was great, she was very friendly, told me everything she was doing (it was my first facial). Overall really great experience, will definitely be back!
Wederom een fijne behandeling gehad. Er wordt echt maatwerk geleverd
Hele fijne mensen. Ik ben goed verzorgd!
Friendly staff but poor result and slow service. More than 2 hours for a very simple manicure and pedicure without any extras. And the results were far from perfect. I also didn’t like to be forced to complete a health form just to get a mani-pedi. It feels unnecessarily invasive
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Charlotte
Eigenaresse, Beauty/ Massage Therapist
4.9
143 reviews

Over

Al ruim 14 jaar ervaring binnen het vakgebied. Heb internationaal ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste. Na mijn eerste contact met 100% natuurlijke cosmetica was ik om en ben ik me er verder in gaan verdiepen, tot het punt dat ik me eigen salon er in ben begonnen. Mijn passie is de gast in de watten te leggen. Mijn doel is om iedereen bewust te maken van de voordelen van natuurlijke cosmetica.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Charlotte

Deskundig19
Vakkundig11
Zorgzaam10
Professioneel8
Isa
Beauty therapist
4.7
29 reviews

Over

De cosmeticawereld heb ik altijd interessant gevonden, vandaar dat ik de opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste heb gedaan, Omdat ik me graag meer wilde verdiepen in de cosmeticawereld. Zo ben ik ook in aanraking gekomen met natuurlijke cosmetica. Dat heeft een wereld voor mij geopend. vooral om de effecten die natuurlijke ingrediënten hebben op de huid. vanuit mijn opleiding heb ik mijn gespecialiseerd in acne en bindweefsel massage, En dat zijn dan ook zeker mijn sterke punten.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Kaylee
Make-up / Nails Therapist

Over

Van jongs af aan wilde ik graag werken in de cosmetica wereld. En mijn passie ligt vooral bij make-up en nagels omdat je daar heerlijk creatief in kan zijn.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Fatima
Beauty/ Massage Therapist
5.0
8 reviews

Over

Hoi ik ben Fatima, Ik loop al 18jaar mee in de beauty branche van het pamperen tot meer de medische kant van het vak. Denkende aan fruitzuurpeeling, acne en bindweefselmassage. Hoe moeilijker een huidprobleem hoe blijer je mij maakt. Bindweefsel massage en anti-aging , acne zijn ook een van mijn specialiteiten. Het laatste jaar heb ik me meer gefocust op de holistische wijzen van huidverzorging/levenswijze en hierin begeleid ik ook mijn klanten in die daar voor open staan. Ik kijk ernaar uit om samen met u te kijken hoe we kunnen werken naar het beste resultaat.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Marisha
Beauty / Massage therapist
4.3
15 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Chantal
Beauty / Massage therapist

Over

Heb de geluk gehad om eerder in mooie salons te mogen werken. Maar toen Nature Skins open ging wilde ik graag deel uit maken van dit concept, omdat ik ook van mening ben dat je niks op je huid moet smeren wat je niet kunt eten. Omdat je niet weet wat dit op lange termijn met ons lichaam allemaal kan doen. Mijn specialiteit is gezichtsbehandelingen en dan vooral gericht op huid verbetering op de natuurlijke manier.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Nature Skin Cosmetics
Rozengracht 72H
Amsterdam

Aan de Rozengracht in Amsterdam vind je schoonheidssalon Nature Skin Cosmetics. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, massages en waxen.

Eigenaresse Charlotte en haar team hebben meer dan 10 jaar ervaring en zijn dus echte professionals. Ze werken hier enkel met natuurlijke producten die vrij van parabenen en siliconen zijn. Hun motto luidt dan ook: ''If you can't eat it, don't put it on your skin''. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en je krijgt altijd een behandeling op maat. Tevens kun je hier terecht voor een hammam-behandeling en voor IPL ontharen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
12:0017:00
Producten gebruikt in deze salon
Absolution
CND
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt