Natuurlijk René Massagetherapie & coaching

5,0
78 reviews
Perenboompad 12, IJmuiden, 1971RH
Open Morgen: 08:30 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
78 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben bij René gestart met massage in verband met stress en paniekklachten. Middels de overstap naar ademcoaching en TRE heeft René behandeling, adviezen en handvatten gegeven om op lange termijn om te gaan met stress en paniek. Dit heeft ertoe geleid dat de klachten niet tijdelijk worden weggenomen, maar ik hier mee leer omgaan en zelf tools kan inzetten om prefentief te ontspannen. Mijn ademhaling is rustiger en veel meer onder controle, wat er toe heeft geleid dat paniek en stress (en ook de lichamelijke spanning waar ik in eerste instantie voor kwam) minder en korter aanwezig zijn. Ik ben erg tevreden met het proces rondom de begeleiding, waarbij er tussen de behandelingen door contact is over de voortgang en er oefeningen worden meegegeven om tussendoor ook thuis te oefenen. René sluit aan op je persoonlijke behoeften in dit proces en leert je er zelfstandig mee omgaan. De praktijkruimte is rustig ingericht met genoeg ruimte om te kunnen zitten, liggen en bewegen tijdens de gesprekken en behandelingen.
Wat een bijzondere ervaring! Had eerder nog nooit van TRE gehoord, maar wat heb ik er veel aan gehad en wat ben ik blij dat René mij hierin ondersteund heeft. In mijn geval had ik zoveel spanning en stress in mijn lichaam (burn-out), probeerde eerder zelf middels yoga en meditaties de stress te verminderen, maar het lukte pas echt door TRE. Zo fijn dat mijn lichaam zelf door opgebouwde spierspanning en trillingen de stress kon verminderen. Een wonderlijke techniek. Ik ben enorm tevreden over de sessies bij René, hij neemt je serieus en wil je op de best mogelijke manier helpen met alle kennis die hij bezit. Prettig vond ik dat ik niet alleen hoefde te praten, maar dat we veel gingen “doen”. Voelde me erg vertrouwd en René is duidelijk en empathisch. Dankbaar voor de sessies, die mij zoveel opgeleverd hebben!
Toon reactie salon...
Perfect. Hele fijne en ontspannen sfeer, massage was heerlijk.
Altijd prima ontvangst,geïnteresseerde vragen betreft behandeling . Geeft juiste feedback op vragen. Kennis van zaken en behandel ruimte netjes en rustgevend.
Tijdens mijn eerste ademsessie, was het super fijn om wat oude blokkades op te ruimen. En het inspelen op mijn behoeftes wordt echt ingeschaald onder zeer professioneel. Fijn zo een kundig mens op mijn pad te mogen hebben. Liefs Daphne
Toon meer reviews...

Over

Natuurlijk René Massagetherapie & coaching
Perenboompad 12
1971RH IJmuiden

Ruimtelijk, rust, vertrouwen, volle aandacht voor jou.

Massagetherapeut en coach Rene van Tiggelen, sinds 2017 actief.

De eigenaar is gespecialiseerd in massagetherapie, ademcoaching, NLP master coaching. Er wordt veelal gewerkt nav een klacht met een fysieke, danwel emotionele oorsprong. Bij een ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van diverse massagetechnieken. Kom je voor begeleiding bij een klacht, dan kijken we samen waar we op fysiek en / of emotioneel vlak aan kunnen werken.

Enkele minuten lopen van IJmuiden, Plein 1945

Qua massage werk ik met cupping, bindweefseltechnieken, fascie, triggerpoint, klassieke massage, voetreflexmassage. Eveneens kijk ik indien gewenst naar ademhaling en kan ik samen met jou werken aan bepaalde doelen die jij hebt, dmv diverse coachingstechnieken waaronder NLP Master.

MaMaandag
08:3018:00
DiDinsdag
08:3021:00
WoWoensdag
08:3021:00
DoDonderdag
08:3021:00
VrVrijdag
08:3021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Natuurlijk René Massagetherapie & coaching

Natuurlijk René Massagetherapie & coaching is geopend maandag van 08:30 tot 18:00 en van dinsdag tot vrijdag van 08:30 tot 21:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Natuurlijk René Massagetherapie & coaching zijn: other-massages, Ontspanningsmassage en Voetreflexmassage
De populairste behandeling, other-massages, heeft een gemiddelde prijs van € 66,33.
Bij Natuurlijk René Massagetherapie & coaching kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Massagesalons in de buurt