Reviews

4,6
29 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
4 maanden geleden
Anoniem
6 maanden geleden
w smit
7 maanden geleden
Goede balans tussen prijs en kwaliteit. Salon is schoon en Nazila is echt klantvriendelijk. Neemt ook de tijd voor de behandeling. Je krijg echt waar voor je geld.
L Jonckheere
7 maanden geleden
Ik ben al een paar jaar klant bij Nazila en altijd erg tevreden. Mijn wenkbrauwen laat ik alleen nog maar door Nazila doen; ze neemt er uitgebreid de tijd voor en is enorm perfectionistisch. Na het epileren en verven van de wenkbrauwen ziet het er altijd weer prachtig uit. Precies goed van kleur, mooi symmetrisch en passend bij mijn gezicht. Ze geeft ook goed advies over wat het mooiste bij je staat. Ik heb ook verschillende keren een hele gezichtsbehandeling bij Nazila gedaan en ook die zijn altijd geweldig. Mijn advies: Ga absoluut voor de lange massage, daar is ze erg goed in! Verder is Nazila erg vriendelijk, belangstellend en doet ze er alles aan om je op je gemak te stellen. Bovendien is de sfeer altijd erg ontspannen; Nazila neemt echt de tijd voor je.
Liset Terpstra
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nazila Beauty
Verlengde Houtrakgracht 459
3544ED Utrecht

Nazila Beauty is een beautysalon op de Verlengde Houtrakgracht in Leidsche Rijn. Ze hebben er een ontspannen en relaxte sfeer gecreëerd waardoor jij je snel op je gemak voelt. Eigenaresse Nazila is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en geniet ervan om jou een schoonheidsbehandeling te geven. Zij werkt voornamelijk met natuurlijke producten van Yellow Rose, Le Club en Ericson. Je bent hier in goede, vakkundige handen voor een gezichtsbehandeling, microdermabrasie of IPL-behandeling.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt