Nijverheidsweg 2B, , Soest
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Reviews

4,7
20 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super blij met Neda! Ik kom nu al jaren bij haar !
Ik heb hier PMU hairstroke wenkbrauwen laten zetten door Neda. De salon is erg netjes en groot. Ik ben super blij met het resultaat. Neda luisterde goed naar mijn wensen en heeft heel veel beauty kennis. Bij mij waren de wenkbrauwen na de nabehandeling nog niet helemaal gepakt en mocht ik de derde keer terug komen, en dat gratis! Neda wilt dat de klant met perfect werk de deur uit gaat. Het contact was ook zeer goed. Zeker een aanrader en een zeer oprechte zaak met liefde voor het werk!
Prachtige refill wimpers, helemaal mooi😍
Gelnagels (met tips) duurde ruim 3 uur, dat is al een uur te lang en daarbij komt ook nog eens een keer dat na dag 1 al 1 nagel eraf viel, de 2 dag nog eens 2 nagels en nu een week later zit alleen mijn duimnagels er nog op! Vreselijk, nooit naartoe gaan !!!!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

SHIRIN

Behandelingen

Haar
Massage
Gezicht
Ontharen
Neda
4.9
13 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Over

Neda Hair & Beauty Salon
Nijverheidsweg 2B,
Soest

Bij kapsalon en tevens schoonheidssalon Neda Hair & Beauty Salon in Soest ben je aan het juiste adres voor onder andere knip- en kleurbehandelingen, wimperextensions, het verven van je wimpers of wenkbrauwen en permanente make-up.

Je voelt je in deze salon al snel op je gemak en eigenaresse Neda is een ware professional. Ga voor low-of highlights, een balayage of ombre: Neda voert het allemaal vakkundig uit. Als je je haar hier laat verven, kun je ook gelijk je wenkbrauwen laten verven in dezelfde kleur. Je kunt ook kiezen voor microblading, dit is uiterst geschikt als je droomt van langere, vollere of bredere wenkbrauwen.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt