Neels & Toos

Van Heuven Goedhartlaan 381, Amstelveen, 1181KP

Sorry, Neels & Toos is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

The Nail Guys

98 reviews
Rembrandtweg 85, 1181GE AMSTELVEEN

Elle Suite

740 reviews
Rembrandtweg 98, Amstelveen

Karma Beauty

153 reviews
Rembrandtweg 332, 1181 HB Amstelveen, Netherlands

Alle behandelingen

Reviews

5,0
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Toevallig hier terecht gekomen voor gelnagellak. Prima gedaan , deze aardige mw. begreep precies wat ik wilde. Heel blij mee , ik ga hier zeker vaker komen !
Een salon waar men kundig en ervaren is. Er wordt goed naar de klant geluisterd voor dat er een gedegen advies wordt uitgebracht.
Een echte pro in haar vak en mijn reddende engel voor mijn slechte nagels.
Deze mevrouw is een professional. Ze heeft nu een paar keer mijn nagels gedaan en dat doet ze uitstekend. Bovendien is het altijd gezellig tijdens de behandeling. Dat is ook veel waard.
Na jarenlange ergernis over mijn nagels, werd ik geattendeerd op Neels en Toos. Een schot in de Roos! Onder begeleiding van een prettig gesprek met Patricia, worden mijn nagels iedere keer weer op professionele wijze verzorgd. Regelmatig krijg ik de vraag waar ik mijn nagels laat doen omdat ze er zo natuurlijk uitzien. Een echte aanrader!
Toon meer reviews...

Over

Neels & Toos
Van Heuven Goedhartlaan 381
1181KP Amstelveen

Nagelstyliste Patricia is het gezicht achter Neels & Toos in Amstelveen. Een vakvrouw met jarenlange ervaring en een grote passie voor alles wat met nagels te maken heeft. Ze volgt met trainingen en workshops de nieuwste ontwikkelingen en je kunt bij haar terecht voor de nieuwste trends. Patricia geeft je graag deskundig advies over de nagelbehandeling die het beste bij je past. Ook probleemnagels en nagelbijters zijn bij haar aan het juiste adres. Handig om te weten: je kunt in de buurt gratis parkeren.

Let op: je kunt in deze salon niet pinnen.