Nerina Skin Clinic

Nijverheidsstraat 1L, 2995AP Heerjansdam
4,6
94 reviews
Nijverheidsstraat 1L, 2995AP Heerjansdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Over

Nerina Skin Clinic
Nijverheidsstraat 1L
2995AP Heerjansdam

Nerina Skin Clinic in Heerjansdam is een gezellige innoverende salon met een kritisch oog voor nieuwe technieken op gebied van beauty om jou optimaal van dienst te zijn. Eigenaresse en schoonheidsspecialiste Nerina combineert traditionele Oosterse technieken en wijsheden met haar moderne Westerse kennis. Haar ervaring en passie voor huidverjonging en -verbetering zorgt voor hoogwaardige behandelingen met een passend resultaat per huidtype.

Nerina werkt tijdens de gezichtsbehandelingen vooral met producten van Maria Galland. Dit is een gerenommeerd Frans merk dat is gefocust op het behouden van de jeugdige schoonheid en een mooie uitstraling van de huid.

Naast facials biedt Nerina Skin Clinic ook behandelingen aan voor het ontharen van je lichaam. Dit doet ze door middel van IPL: dit is een semi-permanente ontharing door middel van lichtflitsen in verschillende golflengtes.

Tevens is het mogelijk om je te laten opmaken voor een (speciale) gelegenheid zoals je bruiloft en kun je je wimpers en wenkbrauwen laten verven of bijwerken.

MaMaandag
08:3016:00
DiDinsdag
08:3016:00
WoWoensdag
08:3016:00
DoDonderdag
08:3016:00
VrVrijdag
08:3021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt