New You Hair Skin & Beauty

Dorpsstraat 35, 5051CH Goirle
4,5
8 reviews
Dorpsstraat 35, 5051CH Goirle

Reviews

4,5
8 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Kopje koffie bij binnenkomst zorgt voor een hartelijk welkom. Fijn, dat er goed besproken wordt wat je wensen zijn. Manuela is zeer ervaren en ziet mij zeker nog vaak terug. De volgende behandeling is al geboekt!
Keurige salon en de schoonheidsspecialiste is een erg vriendelijke, gezellige vrouw die goed weet wat ze doet. Ze checkt heel vaak hoe je het vindt gaan en of je nog andere wensen hebt. De ruime en lichte kamer is zeer prettig en de stoel heeft een (gratis) massagefunctie :)
Manuela is zeer deskundig en geeft goede adviezen. Verstaat wat je als klant wenst en past daar de behandeling op aan. Heerlijk genoten van de verwarmde massagestoel. Voor herhaling vatbaar.
Wanneer er prijzen worden gecommuniceerd voor heren, dames en kinderen, ga ik er vanuit dat een kind van 9 onder de kinderen valt, en niet onder de categorie heren. ook al is het een 'vanaf' prijs, voor een eenvoudige knipbeurt zonder wassen of iets dergelijks voel ik me dan toch misleid als ik plotseling 4,- meer moet afrekenen. Service en het knippen op zich prima, kapster was kindvriendelijk, minpuntje: van ontvangst was geen sprake, we zijn maar gaan zitten.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M
Manuela

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

New You Hair Skin & Beauty
Dorpsstraat 35
5051CH Goirle

New You Hair, Skin & Beauty staat voor persoonlijke aandacht. Hier leveren ze kwaliteit, hebben ze oog voor detail en bieden ze alles op het gebied van de totale verzorging. In de kapsalon vertalen ze trends en de allerlaatste knip-technieken in een kapsel dat bij je past. Hier leveren ze knip- en kleurwerk op maat. In het Skin & Beauty Institute kan je terecht voor je totale huidverzorging, ontspanning of het verbeteren van je huid. Boek bijvoorbeeld een collageen behandeling om je huid er weer jaren jonger uit te laten zien en te stralen als nooit tevoren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0016:30
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt