Reviews

5,0
2 reviews
Ik had een afspraak voor een facial huidverbetering en werd heel vriendelijk ontvangen in de sfeervolle salon. Na een uitgebreid en heel goed advies ben ik toch voor de Dermapen microneedling gezicht + hals gegaan. En ik ben daar heel erg tevreden over. Alles werd stap voor stap uitgelegd en vastgelegd. De behandeling was niet pijnlijk en werd kundig uitgevoerd. En ik zie een echte verbetering van mijn huid. Over een aantal weken ga ik voor de 2e keer en uiteraard in deze salon. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Anoniem
3 dagen geleden
Diane is een echte vakvrouw met enorm veel kennis over alles wat maar met je huid te maken heeft. Ze geeft je goede adviezen, neemt de tijd en heeft ook veel medische kennis, ze lijkt eerder een dermatoloog met veel oog voor schoonheid dan 'zomaar' een schoonheidsspecialiste. Daarnaast ook gewoon heel sympathiek en gezellig.
Maureen
3 maanden geleden

Over

Nextskin Beauty Clinic
Kwartaalstraat 18
1335KE Almere

NextSkin is een schoonheidsinstituut voor huidverbetering, permanente make-up en permanent ontharen. Ze bieden veel behandelingen om jouw huid te verbeteren en hebben alles in huis om je huid gezonder, sterker en gladder te maken. Er wordt gewerkt met hoogwaardige apparatuur en het team is altijd up-to-date qua kennis. Er wordt permanent aan educatie gedaan via wetenschappelijke publicaties en vakbladen, vakbeurs bezoeken, trainingen en het volgen van cursussen. Er wordt gewerkt met producten van DermaQuest en Image Skincare en ze zijn aangesloten bij ANBOS.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
13:0020:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0013:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt