Nicoles Pedicure Shop

Nachtegaal 4, 3435AK Nieuwegein
4,5
39 reviews
Nachtegaal 4, 3435AK Nieuwegein

Reviews

4,5
39 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer ye vredrn pijn aan mijn tenen weg.zo enthousiast en blij fat, mijn man zelfs ook geweest is.ook hij is super tevreden. Nicole is een gezellige vrouw en doet haar werk super goed.klasse aanrader voor vele.
astrid
14 dagen geleden
Heel fijn geholpen, lief persoon, zeker voor herhaling vatbaar.
Laura
één maand geleden
In 13 jaar dat in naar de pedicure ga, heb ik nog nooit zo’n vreselijke behandeling gehad!! Ik was in shock, voordat mevrouw uberhaupt begonnen was, zei ze dat ze alweer ging afsluiten! Ik was voor de standaard pedicure gekomen, mijn nagelriemen zijn niet behandeld, mijn eelt is voor (10%?) weggehaald, het zou anders gaan bloeden omdat er teveel af zou gaan, alleen na jaren dat ik naar de pedicure behandelingen ga weet ik hoeveel ze eraf kunnen halen. mijn teennagales zijn scheef geknipt en bijvijlen kon ze niet want dat zou niet hygienisch zijn, dat was nog de grooste grap! In feite heb ik €26,50 betaald voor het knippen van mijn teennagels en insmerem van mijn voeten met een creme. Lekker makkelijk geld verdienen. Oplichtster!
karolina
2 maanden geleden
Voelt weer heerlijk
Z
2 maanden geleden
Prima pedicure,
Caroline
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nicoles Pedicure Shop
Nachtegaal 4
3435AK Nieuwegein

Nicole is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en staat voor kwaliteit. Zij heeft haar eigen salon Nicoles Pedicure Shop geopend in Nieuwegein aan de Nachtegaal. Hier brengt ze jouw voeten weer in topconditie en wandel jij blij weer naar buiten. Nicole leest vakbladen en bezoekt regelmatig beurzen zodat zij up-to-date blijft en op de hoogte is van alles wat speelt in voetenland. Zij is aangesloten bij Provoet. Leuk om te weten: kies je ook voor het lakken van je teennagels? Dan krijg je het flesje na afloop mee.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
20:0022:00
Donderdag
09:0011:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt