Reviews

4,6
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het is altijd gezellig bij Nicole voor je het weet ben je al weer klaar. Nicole gaat netjes en precies te werk.
Wendy
24 dagen geleden
Fijn en netjes
Lou
één maand geleden
De salon ziet er heel netjes uit en Nicole stelt je zeer op je gemak. Ze doet haar werk uitstekend en toont ook oprecht interesse in jou als persoon. Ik zou deze salon zeker aan iedereen aanraden!
Marielle
2 maanden geleden
Alexander
2 maanden geleden
Ik ben 3 keren bij Nicoles Pedicure shop geweest en het is bij haar echt top! Ik kom daar voor wratjes onder mijn voet, maar die behandeld zij voor mij. Ik ben er nu bijna van af en kan zo goed de zomer wel door. Nicole is persoonlijk gezien echt een fijne vrouw en stelt je goed op je gemak. De salon ziet er ook heel goed en netjes uit. Ik was in mijn leven nooit naar een pedicure geweest, maar zij stelt je echt gerust en is altijd in voor een goed gesprek! ☺ volgende keer heb ik weer een boeking bij haar staan.
Audrey
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Nicoles Pedicure Shop
Nachtegaal 4
3435AK Nieuwegein

Nicole is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en staat voor kwaliteit. Zij heeft haar eigen salon Nicoles Pedicure Shop geopend in Nieuwegein aan de Nachtegaal. Hier brengt ze jouw voeten weer in topconditie en wandel jij blij weer naar buiten. Nicole leest vakbladen en bezoekt regelmatig beurzen zodat zij up-to-date blijft en op de hoogte is van alles wat speelt in voetenland. Zij is aangesloten bij Provoet. Leuk om te weten: kies je ook voor het lakken van je teennagels? Dan krijg je het flesje na afloop mee.

Maandag
20:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0011:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt