Reviews

4,0
12 reviews
Super blij met mn brazilian wax behandeling, snel maar met perfect resultaat! Clinic was netjes schoon, en werd op mn gemakgesteld. Geen last gehad van gehorige muren maar ben maar in 1 van de behandelruimtes geweest. Kom zeker volgende keer weer
Thirza
5 maanden geleden
Ontzettend tevreden over mijn eerste ipl behandeling. Duidelijke uitleg, nette salon en scherpe prijs. Nu inmiddels 4 salons verder in en om Groningen maar hier gelijk een leuk pakket gekocht.
L. F.
8 maanden geleden
De salon biedt uitermate goede prijskwaliteit verhouding. Ben alleen ZEKER ontevreden over boekingsysteem Treatwell; vandaag voor niets vrijgenomen en totaal 150 km gereisd.
Anoniem
één jaar geleden
Geboekt via Treatwell en daarna blijkt die tijd helemaal niet te kunnen. Niet klantvriendelijk zo'n systeem. Het pand is oud en daarmee de ruimtes erg gehorig. Tijdens de behandeling hoor je erg hard het volledige gesprek van de mevrouw in de ruimte naast je. Niet erg ontspannen. Niet voor herhaling vatbaar en geen aanrader helaas.
Anoniem
één jaar geleden
Ik boekte een brazilian, oksels en benen waxen. Ambiance en service vind ik niet meer dan voldoende, Ik verstond de klant in de behandelkamer naast mij letterlijk, er staan plastic wandjes tussen de kamers. Verder kreeg ik geen drinken aangeboden. Dat is geen must, maar ik vind het toch altijd wel prettig een glaasje water te drinken. Er wordt geharst met hars uit een roller, die wordt verwijderd met strips, dus niet met wax "uit een pot". Dit is wel een punt van aandacht! Ik vond het zelf niet zo prettig, het aanbrengen gaf een trekkerig gevoel,ook het lostrekken was pijnlijk. Dit komt ook doordat de specialiste grote stukken tegelijk lostrok. Mijn ervaringen met wax "uit een pot" zijn prettiger, maar dat is persoonlijk. Mijn huid werd ontsmet met een alcoholdoekje, dit brandde erg! Alcohol gebruiken op gevoelige delen is echt not done, er zijn andere middelen op de markt die ook ontsmetten en niet branden. De behandeling was verder heel vlot, de specialiste aardig, de ruimte schoon.
Anna
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

NigelMacDonald Beauty Clinics
Oude Kijk In 't Jatstraat 71
9712EE Groningen

NigelMacDonald Beauty Clinics is dé plek om je een dagje lekker en professioneel te laten verzorgen. Maak kennis met deze beautyclinic onder het genot van een drankje en proef van de ongedwongen sfeer die er hangt. Eigenaar Nigel Mac Donald is altijd al in de ban geweest van beauty en gelooft in duurzame schoonheidsoplossingen. Dit zie je terug in de diensten die hij aanbiedt in de salon; duurzaam ontharen, tanden bleken en diepwerkende huidtreatments. Hier kan jij als klant op een relaxte en verantwoorde manier werken aan duurzame schoonheidsverbeteringen.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
13:0021:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt