Reviews

4,5
49 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vond het wat jammer dat ondanks de afspraak ik 15 min. Moest wachten en een beetje gebegeerd werd.Ze was met een klant bezig starte toen.De uiteindelijke behandekaarster kwam binnen en nam tien over.Overigens waren beide vruendelijk correct en geinteresseerd.
Anoniem
10 dagen geleden
Floor
2 maanden geleden
Weer helemaal fris & fruitig gekleurd en geknipt.
Jenny
4 maanden geleden
Eerst was ik een beetje skeptisch omdat de reviews op Google over de kapsalon waren slecht. Maar ik was vriendelijk ontvangen en goed geknipt. En ik kreeg zelfs een extra service van stylen. Chirine, de kapster heeft mijn haar met een krultang gekruld! En met de actie liet ik mijn wenkbrauwen epileren. Keurig gedaan! Misschien is het beter om gewoon tijdens de off peak uren de salon te gaan bezoeken. Dan krijg je extra goede service! Wel een aanrader.
Christine
5 maanden geleden
Mooie salon, was er om t e knippen, met mijn zoontje. Ben echt tevreden. Vond het wel jammer dat we niet tegelijk geknipt werden. Eigenlijk had ik afgesproken met zn tweetjes op dezelfde tijd. Maar ik moest wachten tot mijn zoon klaar was... heb er niks van gezegd.. had de tijd... de koffie was trouwens vreselijk , Nescafé denk ik.. (oploskoffie)
Janine
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nisa Beauty Boutique
Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 17
6828BP Arnhem

Zo’n heerlijke beauty boutique waar je altijd mooier vandaan komt; dat is Nisa Beauty aan de J.P van Muijlwijkstraat in Arnhem. Want of je nu jezelf een nieuw kapsel laat aanmeten, make-up laat aanbrengen, wimperextensions neemt of snuffelt tussen de prachtige kleding en schoenen, je komt hier altijd mooier vandaan. Het team zorgt dat jij je op je gemak voelt en geeft je van top tot teen een geweldige make-over. Leuk om te weten: ze verzorgen ook prinsessenpartijtjes en workshops.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3019:00
Woensdag
09:3019:00
Donderdag
09:3019:00
Vrijdag
09:3019:00
Zaterdag
09:3019:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt