No Hair Studio - Tilburg

Besterdring 177A, 5014HK Tilburg. Onderdeel van No Hair Studio.
4,2
93 reviews
Besterdring 177A, 5014HK Tilburg. Onderdeel van No Hair Studio.

Reviews

4,2
93 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
The waxing was perfect and the wax itself was great quality and very un painful, I'll definitely be coming back! The only inconvenience was that I wasn't told that it was actually in the Natural Feelings studio and not it's own building. So I waited in the rain running up and down the street and the number online didn't work. So anyways just remember its in the Natural Feelings building and they have a doorbell!
Anoniem
22 dagen geleden
Nora
22 dagen geleden
Ik ben bij verschillende salons geweest, maar mijn favoriet op dit moment is No-Hair studio. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, de haartjes worden goed weggehaald en er wordt advies gegeven over de nabehandeling. De ontvangst is ook altijd vriendelijk en er is ruimte voor een leuk praatje tijdens de behandeling. Mocht het je allereerste keer zijn, is deze salon ook zeker aan te raden! Het enige minpuntje is dat er geen aparte omkleedruimte is.
Jaimy
24 dagen geleden
Macel
één maand geleden
Oke
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

No Hair Studio - Tilburg
Besterdring 177A
5014HK Tilburg

No Hair Studio op het Besterdplein maakt permanent ontharen toegankelijk voor iedereen door het voeren van betaalbare prijzen. Ze maken gebruik van de allermodernste apparatuur en hebben jarenlange ervaring met definitieve ontharing. De specialistes worden continu bijgeschoold en professionaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Ook zijn ze specialist op het gebied van tijdelijk ontharen. De specialisten beheersen speciale waxtechnieken en maken gebruik van de harssoort Lycon voor een super glad resultaat.

Maandag
13:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt