NovaOase

4,8
529 reviews
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F, Amsterdam, 1054BR
Vandaag open: 09:00 - 22:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,8
529 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Héérlijke gezichtsbehandeling van 1,5 uur gehad! Souraya heeft een hele fijne, subtiele manier van insmeren en massage. Ze kan goed uitleggen wat ze aanbrengt op de huid en met welke reden. Kom er zeker terug! Klein minpuntje, ze heeft niet alle mee-etertjes op m'n gezicht verwijderd, bijvoorbeeld niet op en rond m'n neus.
Fijne behandeling gehad. Ik heb een gevoelige huid met neiging tot pukkeltjes, waardoor schoonheidsbehandelingen dikwijls averechts werken. Judith maakte een zachte maar grondige reiniging/behandeling op maat -- de dagen erna ook geen overgevoeligheid gehad. Duidelijke tips/adviezen meegekregen ook. Ik kom zeker terug!
Vriendelijk en zeer ervaren
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Judith
Eigenaar NovaOase, Gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en ontharingsdeskundige
4.9
303 reviews

Over

Ik ben Judith van Eerde, ANBOS gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Nu bijna drie jaar werkzaam in mijn eigen salon. Ik ontvang u graag voor een mooie huidverbeterings behandeling.

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Judith

Vakkundig22
Professioneel13
Deskundig11
Ervaren9
Souraya
schoonheidsspecialiste in opleiding (intern)
4.5
6 reviews

Over

Ik ben souraya , ik doe de opleiding schoonheisspecialist niveau 4 ik zit nu in mijn 2e jaar loop nu al een tijdje stage bij judith en ik sta graag voor u klaar voor een ontspannen behandeling.

Behandelingen

Gezicht
Kathlyn
schoonheidsspecialiste in opleiding(intern)

Over

Ik ben Kathlyn Ommen en ik doe de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik ben eerstejaars studente en ik kijk er naar uit om u een rustgevende behandeling te geven. Ik doe zelfstandig de natuurlijke gezichtsbehandeling en ik verf wimpers en wenkbrauwen. Ik zie u graag bij NovaOase.

Behandelingen

Gezicht
Eva
Schoonheidsspecialiste in opleiding(intern)
4.7
6 reviews

Over

Mijn naam is Eva Sterre van Essen, ik volg de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4, tweetalig. Na deze opleiding ga ik door op het HBO voor huidtherapeute, en wil mij dus specialiseren in huidverbetering. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten, en uw huid te geven wat zij nodig heeft!

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Nilu
schoonheidsspecialiste in opleiding

Over

Mijn naam is Nilu Batt, ik volg de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Ik zit nu in mijn 2de jaar en ik sta graag voor u klaar voor ontspannen behandeling, ontvang u voor licht therapie en wenkbrauw en wimpers verfen. Ik zie u graag bij Nova Oase.

Behandelingen

Gezicht

Over

NovaOase
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054BR Amsterdam

In de gezellige Helmerbuurt in Amsterdam Oud-West tussen Museumplein en de Jordaan vind je schoonheidssalon NovaOase. Eigenaresse Judith geeft hier verschillende behandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurzuivere producten. Gezichtsmaskers met o.a. vitamines, zoethoutwortel en verschillende natuurlijke oliën zoals jojoba- en arganolie. Ook wordt er gebruik gemaakt van Manuka24 honing. Alle ingredienten zijn aangepast op de wensen van je huid. Voor de behandeling wordt gevraagd welk merk/product jouw voorkeur heeft. De salon is gespecialiseerd in huidverbetering en collageen behandelingen. Judith is aangesloten bij de ANBOS in de branchevereniging voor schoonheidsspecialiste. De behandelingen zijn heerlijk en zeer ontspannen, even weg op een tropisch eiland en dat midden in het hartje van Amsterdam!

Goed om te weten:
De salon is te vinden in het Solids gebouw, bereikbaar per lift op de 3e etage.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
10:0017:00
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt