NovaOase

Eerste Constantijn Huygensstraat 22F, 1054BR Amsterdam
4,9
78 reviews
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F, 1054BR Amsterdam

Reviews

4,9
78 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Voor mij was het de eerste keer dat ik naar een schoonheid specialiste ging. Ik moet zeggen dat de uitkomst boven mijn verwachting is. Judith heeft zorgvuldige aandacht voor haar klant. En is eerlijk in haar mening. iets wat ik zeer waardeer. Prijs kwaliteit is optimaal. Hygiene is in orde. Tot snel
Salomé
2 dagen geleden
Derde keer bij Novaoase. Judith neemt echt de tijd voor je en de prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Raad deze salon en behandeling (medex) zeker aan!
Janneke
2 dagen geleden
Ik had een heerlijke, eerlijke , doeltreffende gezichtsbehandeling. Judith houdt van haar vak ze voert haar ambacht met passie en liefde uit. Heerlijk om in de stoel te liggen en er helemaal verfrist weer uit te komen!
Marina
5 dagen geleden
I am very happy to have found this Oasis in the jungle of beauty salons. Judith is a real professional and makes you feel comfortable right away. She answers all your question, without trying to sell any product or extra treatment. I had the “Collageenbooster met gezichtspakking“ – very relaxing and my skin felt great afterwards. That’s going to be my monthly routine.
Alexandra
7 dagen geleden
Judith is erg kundig en past de behandeling echt aan op je huidtype.
Annemarie
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

NovaOase
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054BR Amsterdam

In de gezellige Helmerbuurt in Amsterdam Oud-West tussen Museumplein en de Jordaan vind je schoonheidssalon NovaOase. Eigenaresse Judith geeft hier verschillende behandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurzuivere producten. Gezichtsmaskers met o.a. vitamines, zoethoutwortel en verschillende natuurlijke oliën zoals jojoba- en arganolie. Ook wordt er gebruik gemaakt van Manuka24 honing. Alle ingredienten zijn aangepast op de wensen van je huid. Voor de behandeling wordt gevraagd welk merk/product jouw voorkeur heeft. De salon is gespecialiseerd in huidverbetering en collageen behandelingen. Judith is aangesloten bij de ANBOS in de branchevereniging voor schoonheidsspecialiste. De behandelingen zijn heerlijk en zeer ontspannen, even weg op een tropisch eiland en dat midden in het hartje van Amsterdam!

Goed om te weten:
De salon is in het nieuwe Solids gebouw, bereikbaar per lift.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
10:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt