NovaOase

4,9
882 reviews
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F, Amsterdam, 1054BR
Vandaag open: 09:00 - 22:30
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
882 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Judith is heel professioneel, deskundig, en legt precies uit wat ze doet, waarom, en hoe het werkt. Ook geeft ze goede adviezen, en haar gezichtsmassage is heerlijk. Ik ga nooit meer weg!
Helemaal top deze salon!
Zeer goede en professionele behandeling. Verstand van zake en persoonlijke hulp bij huidprobleem was fijn!
Zoals te doen gebruikelijk weer een uitstekende en fijne behandeling! Ook stagiaire Shirley mag zich professional noemen.
Judith was weer zoals altijd: veel plezier in haar werk, vrolijk, kundig, nam veel tijd en is altijd bezig zichzelf te verbeteren in haar vak!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Aylin
Nagel styliste

Over

Russian manicure Russian manicure BIAB (TGB) Russsian manicure gellak BIAB met gel overlay

Behandelingen

Nagels
Judith
Eigenaar NovaOase, Gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en ontharingsdeskundige
5.0
459 reviews

Over

Ik ben Judith van Eerde, ANBOS gediplomeerd schoonheidsspecialiste en doktersassistente. Nu ruim vijf jaar werkzaam in mijn eigen salon. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de huisartsen praktijk en bij Medisch Centrum Boerhaave. Hier was ik assistente van de internist, deed ik zelfstandig laser behandelingen voor ontharen en gaf ik voorlichting over plastische chirurgie behandelingen. Daardoor veel geleerd over de huid en wat voeding met de huid doet. Ik heb mij verdiept in huidverbetering en hou de nieuwste ontwikkelingen bij. Op dit moment volg ik de 4 jarige medische dermatologie opleiding. Mijn werk is mijn passie, daarom ontvang ik u graag voor een mooie huidverbeterings behandeling.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Judith

Vakkundig40
Professioneel33
Deskundig25
Ervaren19
Madhia
Schoonheidsspecialiste in opleiding (intern)
4.8
16 reviews

Over

Mijn naam is Madhia, Na twee jaar bij Judith stage te hebben gelopen werk ik nu zelfstandig bij NovaOase. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en ontvang u graag voor een goede huidverbeteringsbehandeling en tevens een heerlijke ontspannende gelaatsmassage. Op zaterdag doe ik samen met Chaimaa de duo behandelingen. Hierbij ontvangen we jullie graag gezellig met z’n tweeën! Heel graag tot ziens in de salon! Talen: Nederlands, Urdu en punjabi.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Eva
Gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste tweetalig
4.9
43 reviews

Over

Mijn naam is Eva Sterre van Essen, ik ben Allround gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten, en uw huid te geven wat zij nodig heeft! My name is Eva Sterre van Essen, I look forward to meeting you and to give your skin exactly what she needs! Talen: Nederlands en Engels

Behandelingen

Lichaam
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Eva

Deskundig5
Raveena

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Chaimaa
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
4.7
15 reviews

Over

Mijn naam is Chaimaa ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb meer dan twee jaar meegelopen bij Judith en doe nu zelfstandig huidverbeterings behandelingen. Samen kijken we wat het beste is voor uw huid! Op de zaterdagen kunt u ook met twee personen komen, gezellig naast elkaar een duo- huidverbeterings behandeling die ik samen met mijn collega Madhia verzorg. Ik ontvang u heel graag bij NovaOase! Ik behandel alleen vrouwen (only treatment for women) Talen: Nederlands, Engels en Arabisch

Behandelingen

Massage
Gezicht

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Airconditioning
Lift
Product
Vegan producten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Internet
Gratis wifi

Over

NovaOase
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054BR Amsterdam

In de gezellige Helmerbuurt in Amsterdam Oud-West tussen Museumplein en de Jordaan vind je schoonheidssalon NovaOase. Eigenaresse Judith geeft hier verschillende behandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurzuivere producten. Gezichtsmaskers met o.a. vitamines, zoethoutwortel en verschillende natuurlijke oliën zoals jojoba- en arganolie. Ook wordt er gebruik gemaakt van Manuka24 honing. Alle ingredienten zijn aangepast op de wensen van je huid. Voor de behandeling wordt gevraagd welk merk/product jouw voorkeur heeft. De salon is gespecialiseerd in huidverbetering en collageen behandelingen. Judith is aangesloten bij de ANBOS in de branchevereniging voor schoonheidsspecialiste. De behandelingen zijn heerlijk en zeer ontspannen, even weg op een tropisch eiland en dat midden in het hartje van Amsterdam!

Goed om te weten:
De salon is te vinden in het Solids gebouw, bereikbaar per lift op de 3e etage.

MaMaandag
09:0022:30
DiDinsdag
09:0022:30
WoWoensdag
09:0022:30
DoDonderdag
09:0022:30
VrVrijdag
09:0022:30
ZaZaterdag
10:0022:30
ZoZondag
10:0022:30
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt