Eerste Constantijn Huygensstraat 22F, Amsterdam, 1054BR
Vandaag open: 09:00 - 22:30
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
683 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prettige kleine salon met behandelingen op maat. Goede adviezen, fijne behandeling gehad!
Heerlijk, super professioneel, fijn en prachtig resultaat!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Judith
Eigenaar NovaOase, Gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en ontharingsdeskundige
5.0
371 reviews

Over

Ik ben Judith van Eerde, ANBOS gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Nu bijna drie jaar werkzaam in mijn eigen salon. Mijn werk is mijn passie. Ik ontvang u graag voor een mooie huidverbeterings behandeling.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Judith

Vakkundig27
Professioneel22
Deskundig17
Ervaren13
Nilu
schoonheidsspecialiste in opleiding

Over

Mijn naam is Nilu Batt, ik volg de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Komt u langs voor een heerlijke ontspannen behandeling? Ik zal uw huid mooi verbeteren. Ook verf ik graag uw wenkbrauw en wimpers. Ik zie u heel graag bij NovaOase! My name is Nilu Batt, I follow the Allround beautician training level 4. Are you coming for a wonderful relaxing treatment? I will improve your skin nicely. I also like to paint your eyebrow and eyelashes. I would love to see you at NovaOase! Talen: Nederland, Engels, Hindoestaans en Tibetaans

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Liza
Schoonheidsspecialiste in opleiding (intern)
5.0
9 reviews

Over

Mijn naam is Liza Postma, ik volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Ik zit in het tweede jaar. Ik ontvang u graag voor een heerlijke ontspannen behandeling.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Madhia
Schoonheidsspecialiste in opleiding (intern)

Over

Mijn naam is Madhia, Na een jaar bij Judith stage te hebben gelopen werk ik nu zelfstandig bij NovaOase. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en ontvang u graag voor een goede huidverbeteringsbehandeling en tevens een heerlijke ontspannende gelaatsmassage. Heel graag tot ziens in de salon! Talen: Nederlands, Urdu en punjabi.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Eva
Gediplomeerd around schoonheidsspecialiste tweetalig
4.9
21 reviews

Over

Mijn naam is Eva Sterre van Essen, ik ben Allround gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten, en uw huid te geven wat zij nodig heeft! My name is Eva Sterre van Essen, I look forward to meeting you and to give your skin exactly what she needs! Talen: Nederlands en Engels

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Nivja
Bindweefselmassage specialiste

Over

Jarenlang ben ik onderdeel geweest van de afdeling plastische chirurgie in het Boerhaave Medisch Centrum te Amsterdam. Tijdens deze werkzaamheden in een medische omgeving en na een eerdere creatieve studie te hebben gevolgd met ervaring als decoratieschilder ontstond het idee voor een mix tussen deze 2 vakgebieden; medisch tatoeëren en permanente make-up. Inmiddels heb ik mijn aanbod aan behandelingen uitgebreid met diverse andere schoonheidsbehandelingen en ik ben gecertifieerd bindweefsel specialist. Ik ben opgeleid bij hoogwaardige instituten en volg de nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ik ben benieuwd naar uw persoonlijke hulpvraag en denk graag mee over de behandelmogelijkheden.

Behandelingen

Massage
Inez
Schoonheidsspecialiste in opleiding (intern)

Over

Mijn naam is Inez, Ik doe momenteel de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik heb een jaar bij Judith stage gelopen en werk nu zelfstandig bij NovaOase. Ik zie u graag voor een ontspannen gelaats behandeling.

Behandelingen

Gezicht
Chaimaa
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
4.7
11 reviews

Over

Mijn naam is Chaimaa ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb een half jaar meegelopen bij Judith en doe vanaf nu zelfstandig huidverbeterings behandelingen. Ook kunt u bij mij terecht voor wenkbrauwen en wimpers verven. Ik ontvang u heel graag bij NovaOase! Talen: Nederlands, Engels en Arabisch

Behandelingen

Massage
Gezicht
Souraya
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
4.6
20 reviews

Over

Ik ben souraya , ik doe de opleiding schoonheisspecialist niveau 4 ik zit nu in mijn 2e jaar loop nu al een tijdje stage bij judith en ik sta graag voor u klaar voor een ontspannen behandeling. Talen: Nederland, Engels en Arabisch

Behandelingen

Gezicht

Over

NovaOase
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054BR Amsterdam

In de gezellige Helmerbuurt in Amsterdam Oud-West tussen Museumplein en de Jordaan vind je schoonheidssalon NovaOase. Eigenaresse Judith geeft hier verschillende behandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurzuivere producten. Gezichtsmaskers met o.a. vitamines, zoethoutwortel en verschillende natuurlijke oliën zoals jojoba- en arganolie. Ook wordt er gebruik gemaakt van Manuka24 honing. Alle ingredienten zijn aangepast op de wensen van je huid. Voor de behandeling wordt gevraagd welk merk/product jouw voorkeur heeft. De salon is gespecialiseerd in huidverbetering en collageen behandelingen. Judith is aangesloten bij de ANBOS in de branchevereniging voor schoonheidsspecialiste. De behandelingen zijn heerlijk en zeer ontspannen, even weg op een tropisch eiland en dat midden in het hartje van Amsterdam!

Goed om te weten:
De salon is te vinden in het Solids gebouw, bereikbaar per lift op de 3e etage.

MaMaandag
09:0022:30
DiDinsdag
09:0022:30
WoWoensdag
09:0022:30
DoDonderdag
09:0022:30
VrVrijdag
09:0022:30
ZaZaterdag
10:0022:30
ZoZondag
10:0022:30
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt