NovaOase

4,8
605 reviews
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F, Amsterdam, 1054BR
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,8
605 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Was mijn eerste behandeling, en was alles naar wens
Hele fijne behandeling. Top combinatie tussen vakkundige kennis en een open vriendelijke sfeer. Aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Chaimaa
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
4.5
6 reviews

Over

Mijn naam is Chaimaa ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb een half jaar meegelopen bij Judith en doe vanaf nu zelfstandig huidverbeterings behandelingen. Ook kunt u bij mij terecht voor wenkbrauwen en wimpers verven. Ik ontvang u heel graag bij NovaOase!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Nilu
schoonheidsspecialiste in opleiding

Over

Mijn naam is Nilu Batt, ik volg de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Komt u langs voor een heerlijke ontspannen behandeling? Ik zal uw huid mooi verbeteren. Ook verf ik graag uw wenkbrauw en wimpers. Ik zie u heel graag bij NovaOase! My name is Nilu Batt, I follow the Allround beautician training level 4. Are you coming for a wonderful relaxing treatment? I will improve your skin nicely. I also like to paint your eyebrow and eyelashes. I would love to see you at NovaOase!

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Judith
Eigenaar NovaOase, Gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en ontharingsdeskundige
4.9
336 reviews

Over

Ik ben Judith van Eerde, ANBOS gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Nu bijna drie jaar werkzaam in mijn eigen salon. Mijn werk is mijn passie. Ik ontvang u graag voor een mooie huidverbeterings behandeling.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Judith

Vakkundig25
Professioneel16
Ervaren13
Deskundig13
Eva
Schoonheidsspecialiste in opleiding(intern)
4.8
11 reviews

Over

Mijn naam is Eva Sterre van Essen, ik volg de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4, tweetalig. Na deze opleiding ga ik door op het HBO voor huidtherapeute, en wil mij dus specialiseren in huidverbetering. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten, en uw huid te geven wat zij nodig heeft! My name is Eva Sterre van Essen, I am following the education course for beauty specialist MBO level 4 bilingual. After this education course I will follow another course for skin therapist on HBO level because I want to specialize myself in skin improvement. I look forward to meeting you and to give your skin exactly what she needs!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Souraya
schoonheidsspecialiste in opleiding (intern)
4.6
13 reviews

Over

Ik ben souraya , ik doe de opleiding schoonheisspecialist niveau 4 ik zit nu in mijn 2e jaar loop nu al een tijdje stage bij judith en ik sta graag voor u klaar voor een ontspannen behandeling.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Liza
Schoonheidsspecialiste in opleiding (intern)

Over

Mijn naam is Liza Postma, ik volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Ik zit in het tweede jaar. Ik ontvang u graag voor een heerlijke ontspannen behandeling.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Kathlyn
schoonheidsspecialiste in opleiding(intern)

Over

Ik ben Kathlyn Ommen en ik doe de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik ben eerstejaars studente en ik kijk er naar uit om u een rustgevende behandeling te geven. Ik doe zelfstandig de natuurlijke gezichtsbehandeling en ik verf wimpers en wenkbrauwen. Ik zie u graag bij NovaOase.

Behandelingen

Gezicht

Over

NovaOase
Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054BR Amsterdam

In de gezellige Helmerbuurt in Amsterdam Oud-West tussen Museumplein en de Jordaan vind je schoonheidssalon NovaOase. Eigenaresse Judith geeft hier verschillende behandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurzuivere producten. Gezichtsmaskers met o.a. vitamines, zoethoutwortel en verschillende natuurlijke oliën zoals jojoba- en arganolie. Ook wordt er gebruik gemaakt van Manuka24 honing. Alle ingredienten zijn aangepast op de wensen van je huid. Voor de behandeling wordt gevraagd welk merk/product jouw voorkeur heeft. De salon is gespecialiseerd in huidverbetering en collageen behandelingen. Judith is aangesloten bij de ANBOS in de branchevereniging voor schoonheidsspecialiste. De behandelingen zijn heerlijk en zeer ontspannen, even weg op een tropisch eiland en dat midden in het hartje van Amsterdam!

Goed om te weten:
De salon is te vinden in het Solids gebouw, bereikbaar per lift op de 3e etage.

MaMaandag
09:0022:30
DiDinsdag
09:0022:30
WoWoensdag
09:0022:30
DoDonderdag
09:0022:30
VrVrijdag
09:0022:30
ZaZaterdag
10:0022:30
ZoZondag
10:0022:30
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt