Oiled by Judith

4,7
519 reviews
Weerlaan 11, Hillegom, 2181HG
Open Vandaag: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
519 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een hele goede en professionele massage gehad in een hele fijne sfeer
Judith is the best! Iedere 'knoop' weet ze te vinden en weer lekker los te maken. Elke vier weken een stevige massage helpt me vit en vitaal te zijn en dat kan ik iedereen aanraden.
Judith is een vriendelijke masseuse met ruime ervaring. Ik had van mijn vrouw een cadeaubon gekregen waar ik graag gebruik van wilde maken. Omdat ik zelf ook masseur ben, ben ik vrij kritisch naar een ander. Judith was voor mij een verademing. Zij masseert op een manier die ik heel prettig vind. Je voelt duidelijk wat ze doet en is niet zo van de zachte behandeling. Daar moet je overigens wel tegen kunnen. Ik vind haar helemaal top.
Met haar gouden handen voelt Judith elke spierknoop in je lichaam, die ze dan met haar vingers stevig gaat bewerken waardoor deze wel moet verdwijnen.
Judith heeft gouden handen waarmee ze heel goed haar vingers op de pijnlijke plekken kan leggen die ze stevig masseert waardoor de pijn oplost onder haar handen. Minka
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Judith
4.8
337 reviews

Behandelingen

Massage
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Judith

Vakkundig39
Professioneel32
Deskundig25
Ervaren12

Over

Oiled by Judith
Weerlaan 11
2181HG Hillegom

Aan de Weerlaan in Hillegom vind je Oiled by Judith. Massagetherapeut Judith is gespecialiseerd in schouder- en nekklachten. Ze scant de rug met haar handen en vingers om probleemgebieden te lokaliseren. Naar aanleiding van wat Judith voelt zal zij besluiten welke techniek van toepassing zal zijn.

Ook voor ontspanning kun je hier terecht. Tijdens een ontspannende massage maakt het lichaam zich los van spanning en stress waar je dagelijks bloot aan staat en wordt het lichaam weer in balans gebracht. Een massage is geen luxeproduct maar een must voor een goede gezondheid. Gun jezelf daarom die welverdiende welzijnsboost.

MaMaandag
13:0020:00
DiDinsdag
09:0016:00
WoWoensdag
13:0020:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
13:0017:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Oiled by Judith

Oiled by Judith is geopend maandag, woensdag van 13:00 tot 20:00, dinsdag van 09:00 tot 16:00, donderdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 13:00 tot 17:00. De salon is gesloten vrijdag en zaterdag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Oiled by Judith zijn: Rug-, schouder- en nekmassage, Ontspanningsmassage en Therapeutische massage
De populairste behandeling, Rug-, schouder- en nekmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 43,78.
Bij Oiled by Judith kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt